Στις Η.Π.Α δημοσκοπήσεις δείχνουν το 53% των Αμερικανών υπέρ της ισότητας του γάμου.

Η εφημερίδα Washington Post και το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News πραγματοποίησαν μια δημοσκόπηση, ρωτώντας 1,001 άτομα: “ Πιστέυετε ότι ο γάμος πρέπει να είναι νόμιμος ή όχι για τα gay και λεσβιακά ζευγάρια ; ”

Είναι η πρώτη φορά που δημοσκόπηση της Washinghton Post και του ABC για το συγκεκριμένο θέμα δείχνει το μεγαλύτερο ποσοστό υπέρ του γάμου, ενώ η ερώτηση παραμένει ακριβώς η ίδια όπως τα τελευταία χρόνια.

Το 35% όσων απαντήσαν ήταν εντόνως  κατηγορηματικοί για την ισότητα στο γάμο, ενώ το 36% ήταν έντονως υπέρ.

Στις Η.Π.Α πέντε πολιτείες επιτρέπουν το γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φίλου,  Massachusetts, Connecticut, Iowa, New Hampshire, Vermont and Washington DC.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]