Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εκπομπή-φαινόμενο στη Γαλλία εδώ και 10 χρόνια με περίπου 2 εκατομμύρια πιστούς ακροατές, θα μεταδοθεί απευθείας για 2 συνεχόμενες ημέρες από το Auditorium του  Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Ραντεβού στην οδό Σίνα 31 (με την ταυτότητα σας) την Πέμπτη 7 και 8 Απριλίου 2011 από τις 11.30′ έως τις 13.30′ (ώρα Ελλάδος) για να παρακολουθήσετε την εκπομπή, παρουσία των εκλεκτών προσκεκλημένων του 12ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Ελεύθερη είσοδος μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων.

Η εκπομπή: http://sites.radiofrance.fr/franceinter/em/fouduroi/

Για να ακούσετε την εκπομπή στο διαδίκτυο:
http://players.tv-radio.com/radiofrance/playerfranceinter.php

Πηγή είδησης και φωτογραφίας  : Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Ο Stéphane Bern είναι διάσημος δημοσιογράφος  στη Γαλλία, για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.  Ανοιχτά ομοφυλόφιλος, έκανε το coming out του στο περιοδικό TETU τον Οκτώβριο του 2009 και στην τηλεοπτική εκπομπή  Vie privée, vie publique της Mireille Dumas στο κανάλι 3 της γαλλικής τηλεόρασης ( France 3 ) στις 6 Νοεμβρίου 2009.  

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]