Η έκθεση CampusFrance, είναι το απαραίτητο ετήσιο ραντεβού για το φοιτητικό κόσμο. Εκεί, οι φοιτητές μπορούν να συναντήσουν εκπροσώπους των πιο ξακουστών γαλλικών πανεπιστημίων και να σχεδιάσουν με τρόπο συγκεκριμένο μία επαγγελματική σταδιοδρομία με διεθνείς προοπτικές.

Περισσότεροι των 2000 Ελλήνων φοιτητών φοιτούν στα γαλλικά πανεπιστήμια και τις Grandes Ecoles/Ανώτατες Σχολές.

3η χώρα υποδοχής αλλοδαπών φοιτητών στην παγκόσμια κατάταξη, η Γαλλία προσφέρει στους φοιτητές της, την δυνατότητα να είναι όσο γίνεται πιό κοντά στα μεγαλύτερα ερευνητικά εργαστήρια, υποστηριζόμενα από το Κράτος και σε μερικές από τις μεγαλύτερες Σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο.

Το να επιλέξεις τη Γαλλία, είναι στόχος Αριστείας, Διεπιστημονικότητας και Διεθνούς προσανατολισμού.

Η έκθεση CampusFrance, είναι η ιδανική στιγμή για να έχεις μία γενική αποτύπωση του πλούτου των ανώτατων γαλλικών προγραμμάτων σπουδών με παρόντα τα εξής εκπαιδευτικά ιδρύματα:

ΦΟΡΕΙΣ

CampusFrance
Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
Πρόγραμμα υποτροφιών VRIκα!
Δίκτυο των ελληνο-γαλλικών κοινών μεταπτυχιακών προγραμμάτων

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Πανεπιστήμιο Paul Cézanne Aix-Marseille 3
Πανεπιστήμιο της Nice
Πανεπιστήμιο της Limoges
Πανεπιστήμιο Joseph Fourier Grenoble 1
Πανεπιστήμιο Montpellier 3 Paul Valéry

ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ & ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ecole Supérieure de Commerce de Dijon
Ecole Supérieure de Commerce de Troyes
Skema Business School

ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

École Polytechnique de Paris
Institut National des Sciences Appliquées de Rouen
Institut Télécom
École des Mines de Nantes
Institut des Sciences et Techniques nucléaires (CEA)

Sciences Po Paris

Mod’Art International

Ραντεβού στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών ( ΣΙΝΑ 31, ΑΘΗΝΑ ) στις  25/02 (5 μ.μ. – 9 μ.μ) / 26/02 (10 π.μ. – 8 μ.μ.) /  27/02 (10 π.μ. – 2 μ.μ.)

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ifa.gr

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]