ΗΠΑ : Διορισμός gay στο Λευκό Οίκο

26/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α Barack Obama, διόρισε ως υπεύθυνο Πρωτοκόλλου του Λευκού Οίκου, για πρώτη φορά στην ιστορία του Λευκού Οίκου, άνδρα στη θέση του υπευθύνου Πρωτοκόλλου του Λευκού Οίκου.

Ο Jeremy Bernard ( στη φωτογραφία ),είναι ο πρώτος άνδρας καθώς και ο πρώτος ανοιχτά gay ο οποίος καταλαμβάνει αυτό το αξίωμα. 

Ο Jeremy Bernard, ο οποίος εργαζόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες ως  ανώτερος σύμβουλος στην αμερικανική πρεσβεία στο Παρίσι, αντικαθιστά τη Julianna Smoot, στην οποία ο Πρόεδρος Obama ανέθεσε την εκστρατεία επανεκλογής του.
Πηγή : New York Post
 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!