Δικαστήριο της Βουδαπέστης δίνει το πράσινο φως στο gay pride

20/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Δικαστήριο της Βουδαπέστης δίνει το πράσινο φως στο επερχόμενο gay pride της Ουγγρικής πρωτεύουσας μετά την απόφαση της αστυνομία, που είχε αποσύρει την άδεια της την προηγούμενη εβδομάδα επειδή οι διοργανωτές θέλησαν να επεκτείνουν τη διαδρομή του gay pride ως το Ουγγρικό Κοινοβούλιο.

Η αστυνομία της Βουδαπέστης είχε απαγορεύσει τον εορτασμό την 18 Ιουνίου λόγω ” ανησυχίες κυκλοφορίας, ” αν και οι διοργανωτές υπερηφάνειας υποστήριζαν οτι αυτή η απόφαση ήταν πολιτικά παρακινημένη.

 «Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν μια νίκη όχι μόνο για τη ΛΟΑΤ κοινότητα , αλλά για το δικαίωμα όλων των Ούγγρων στην ελευθερία της συνέλευσης» δήλωσε ο Boris Dittrich της Human Rights Watch στη Νέα Υόρκη.

Αν θέλετε να δείξετε την υποστήριξη σας, το Φεστιβάλ Υπερυφάνειας της Βουδαπέστης διατηρεί σελίδα στο facebook.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας Ουγγαρία, η αστυνομία απαγορεύει το gay pride

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!