Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για μοντέλα που γίνονται ηθοποιοί, για τραγουδιστές που συμμετέχουν σε reality. Ήρθε η σειρά να ακούσουμε και για πορνοστάρ που γίνονται τραγουδιστές. Ο Δανός gay πορνοστάρ, Carsten Andersson, ξεκίνησε την νέα του καρίερα με το τραγούδι Fun το οποίο ήταν υποψήφιο στη Δανία για την εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision το 2010, γεγονός το οποίο θα έδινε μια νέα…πνοή στο μουσικό διαγωνισμό,ενώ γνωρίζει επιτυχία σε αρκετές χώρες.

Ο 25 χρονος δανός, πρώην πορνοστάρ έρχεται στο τραγούδι μετά τον Traci Lords, τον Zeb Atlas και τον Jeff Stryker, αλλά και τον Colton Ford, ο οποίος έκανε επιτυχία με το remix του τραγουδιού Losing my religion.

Ενδιαφέρον πάντως θα είχε και το αντίστροφο, δηλαδή, τραγουδιστές να επιλέξουν να γίνουν gay  πορνοστάρ !!

Δείτε μερικά video clip με τραγούδια από πρώην gay πορνοστάρ που επέλεξαν να γίνουν τραγουδιστές

 

 

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]