Γαλλία : Μετά τις αντιδράσεις…η θυσία του κόκορα

24/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η αφίσα του Gay Pride του Παρισιού για το 2011, στο εσωτερικό της ΛΟΑΤ κοινότητας, οι διοργανωτές επέλεξαν να “θυσιάσουν” τον κόκορα και να δημιουργήσουν μια νέα αφίσα.

Διαβάστε το άρθρο μας Αντιδράσεις προκαλεί η αφίσα του Gay Pride στο Παρίσι

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!