Ένα κοριτσάκι ρωτάει μια λεσβία αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Εκείνη απαντάει με τον πιο απίθανο τρόπο…

14/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Με μια αξεπέραστη ειλικρίνεια και μια συγκλονιστική απλότητα, η Ash Beckham μοιράζεται την αλήθεια της, επισημαίνοντας το αυτονόητο. «Ότι όλοι μας κάποια στιγμή κρυβόμαστε μέσα σε μια ντουλάπα»

Στα 2:30 λεπτά μας εκμυστηρεύεται πως αντιμετώπισε ευγενικά ένα μικρό κοριτσάκι. Στα 3:30 εξηγεί πόσο δύσκολο είναι για τα straight άτομα να βγουν από τη δική τους ντουλάπα. Στα 7:53, παίρνει μια δύσκολη απόφαση, ενώ στα 8:56 μοιράζεται μαζί μας τρεις κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε στη ζωή αλλά και στο μαγείρεμα των pancakes….

Δείτε το…

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!