Η Jennifer Anderson, κάτοικος του Arkansas, ανακάλυψε ότι η αλυσίδα σούπερμάρκετ Harps είχε καλύψει το εξώφυλλο του περιοδικού US Weekly το οποίο φιλοξενούσε οικογενειακή φωτογραφία του διάσημου καλλιτέχνη με τον σύζηγο του David Furnish και το μωρό τους, τον Zachary.

Η αλυσίδα είχε επιλέξει να τοποθετήσει το Family Shield με το οποίο καλύπτονται τα εξώφυλλα περιοδικών με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο.

Σκανδαλισμένη από αυτό το γεγονός η γυναίκα, ανέβασε φωτογραφίες στο twitter ζητώντας από όλους τους φίλους της να το προωθήσουν σε φίλους και γνωστούς τους.  Πολλοί μάλιστα ζήτησαν να πάνε όλοι να κάνουν παράπονα στις διευθύνσεις των καταστημάτων για αυτή τη λογοκρισία που επέβαλε η αλυσίδα σουπερ μάρκετ, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ομίλου να εκδώσει δελτίο τύπου και να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν στο κατάστημα του Mountain Home.

Η προστασία αυτή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη διοίκηση των καταστημάτων μας για να καλύψουν εξώφυλλα περιοδικών, όταν έχουν λάβει παράπονα εκ μέρους πελατών. Ο υπεύθυνος του καταστήματος έλαβε παράπονα και για αυτό το λόγο επέλεξε να το καλύψει. Όταν λάβαμε παράπονα πελατών στα κεντρικά γραφεία μας,  κοιτάξαμε προσεκτικά το περιοδικό και πωλούμε πλέον το περιοδικό χωρίς την προστασία αυτή.

Εμείς, σας αφήνουμε να κρίνετε από μόνοι σας για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]