Ο Μίλο Γιαννόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του και λίγο μετά ζήτησε από την Αυστραλία να καταψηφίσει την ισότητα στον γάμο

24/10/2017
από

Ο (σ.σ. τραγικός) Μίλο Γιαννόπουλος ζήτησε από τους Αυστραλούς να καταψηφίσουν την ισότητα στον γάμο, λίγες εβδομάδες αφού παντρεύτηκε με έναν άνδρα στη Χαβάη.

Ο ακροδεξιός Γιαννόπουλος κάνει τις τελευταίες μέρες διάφορες συνεντεύξεις με αφορμή την περιοδεία του στην Αυστραλία, τον επόμενο μήνα.

Όταν σε μία απ΄αυτές τις συνεντεύξεις (Daily Mail) ερωτήθηκε σχετικά με την ταχυδρομική ψηφοφορία για την ισότητα στον γάμο που διεξάγεται στη χώρα, απάντησε: “Το ένστικτό μου μου λέει να ψηφίσω κατά. Είμαι gay και καθολικός. Η ύψιστη προτεραιότητα για μένα είναι να διασφαλίσω ότι καμία εκκλησία, κανένας πιστός οπουδήποτε, δε θα παραβιάζει τη θρησκευτική του συνείδηση».

«Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να συνυπάρχουν απόλυτα ειρηνικά. Το κράτος πιθανότατα να πρέπει να αναγνωρίσει ένα gay ζευγάρι που θέλει να δεσμευτεί. Όμως, το υπέρτατο δεν είναι αυτά τα gay ζευγάρια – είναι η θρησκευτική ελευθερία».

O Γιαννόπουλος υποστήριξε, επίσης, ότι “ο γάμος θα επηρεάσει αρνητικά τη gay κουλτούρα”.

“Ένα από τα λίγα πλεονεκτήματα του να είσαι ομοφυλόφιλος ήταν να μπορείς να βγεις από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη 1 το βράδυ μιας Τρίτης και κανείς να μην μπορεί να σου πει τίποτα…”

Αν όμως μπούμε σ΄αυτή τη διαδικασία, όπως ο γάμος, ανησυχώ ότι θα έχει μια αρνητική επίδραση στη gay κουλτούρα.

Έτσι το ένστικτό μου θα ήταν να ψηφίσω εναντίον και να προτείνω στον κόσμο να κάνει το ίδιο και να εξετάσω ένα είδος προτεινόμενου νόμου, τον οποίο οι άνθρωποι πρέπει να διαβάσουν και να σκεφτούν…

Να σημειώσουμε εδώ ότι στις αρχές του μήνα ο ίδιος παντρεύτηκε τον σύντροφό του.




Δες και αυτό!