«Στην ομάδα αυτή συνειδητοποίησα πόσο λανθασμένη ήταν η άσχημη άποψη που είχα για τους περισσότερους γκέι, παρότι γκέι και ο ίδιος.» Γιάννης, 34

«Οι ιστορίες των άλλων με βοήθησαν να καταλάβω τη δική μου καλύτερα και να νιώσω πιο ελεύθερος.» Γιώργος, 27

Τι σημαίνει να είμαστε γκέι και άντρες; Πώς μας προβληματίζει η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια; Πώς μας δυσκολεύουν οι ρόλοι στο σεξ; Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία και την πολυγαμία; Είναι εύκολες οι ερωτικές σχέσεις μεταξύ αντρών; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους; Πώς επηρεάζει η ομοφυλοφιλία μας τις σχέσεις μας και την καθημερινότητά μας;

Αυτά και άλλα πολλά θέματα θα συζητηθούν στη δωδέκατη ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που οργανώνει για εντέκατη χρονιά φέτος το 10%, μετά την επιτυχία των έντεκα προηγούμενων ομάδων.

Πάνω από 130 γκέι άντρες έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες ομάδες αυτογνωσίας μέχρι τώρα. Η ομάδα αυτογνωσίας είναι ολιγομελής και στις συναντήσεις, ο κάθε συμμετέχων μιλά μόνο όσο και όταν θέλει.

Την ομάδα συντονίζει σύμβουλος ψυχικής υγείας. Η ομάδα ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου 2016 και συναντιέται μία φορά την βδομάδα για 8 εβδομάδες βραδινή ώρα (20:00-23:00) στο κέντρο της Αθήνας (πλ. Βικτωρίας).

Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 70 ευρώ για το σύνολο των οχτώ συναντήσεων (24 ώρες συνολικά). Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις.

Δήλωση συμμετοχής έως 15 Σεπτεμβρίου 2017. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μέιλ στο info@10percent.gr ή τηλεφωνήστε στο 2130.22.86.36, για να κανονίσουμε μια συνάντηση.

Για τις ομάδες προηγούμενων ετών διαβάστε: Γκέι και Άντρας. Γίνεται; & Δώδεκα γκέι άντρες σ’ ένα δωμάτιο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ