Μαχαίρωσε τον 67χρονο σύντροφό του στα μάτια και του κάρφωσε ξύλινο αντικείμενο στον λαιμό

18/08/2017
από

Ένας στρίπερ από την Φλόριντα των ΗΠΑ βρίσκεσαι στη φυλακή, αφού μαχαίρωσε τον σύντροφό του στα μάτια μ΄ένα στιλό ενώ στη συνέχεια κάρφωσε ένα ξύλινο αντικείμενο στον λαιμό του.

Η αστυνομία στο Key West αποκάλυψε ότι ο 24χρονος Justin Calhoun αποκάλυψε ότι επιτέθηκε στον Mark Brann, έναν άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σεξουαλικές επαφές και στου οποίου το σπίτι έμενε συχνά.

Ο Calhoun στην κατάθεσή του δήλωσε ότι ο Brann ήταν κανίβαλος και ότι ο 67χρονος τον απείλησε με ένα πιστόλι στον κρόταφο.

Μετά από έναν έντονο καυγά, ο Calhoun κατάφερε να του πάρει το όπλο και σκόπευε να τον πυροβολήσει, αν τον όπλο δεν είχε μπλοκάρει. Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι πήρε ένα στιλό και το κάρφωσε ανάμεσα στα μάτια του.

Ο Calhoun είπε στη συνέχεια στην αστυνομία ότι άρπαξε ένα κομμάτι ξύλου από ένα σπασμένο κομμάτι κομοδίνου και το έσφιξε στο στόμα του εραστή του “για να τον κρατήσει ήσυχο”, καρφώνοντάς το πιο κάτω από το λαιμό του.

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο Calhoun συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα, αφού πήδηξε έξω από το παράθυρο του δωματίου γυμνός και ανεβαίνοντας στις στέγες για να αποφύγει την αστυνομία.

Όταν συνελήφθη παραδέχθηκε ότι οι ενέργειές του “πήγαν πέρα” ​​από την απλή αυτοάμυνα.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κέντρο τραυματισμού στο Μαϊάμι, όπου τελικά πέθανε από τους τραυματισμούς του.




Δες και αυτό!