Συγκέντρωση μνήμης στο Manchester για τον Martyn Hett

29/05/2017
από

O Martyn Hett ήταν μεταξύ των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Manchester.

Εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σ’ ένα πάρκο στο Stockport για να τιμήσουν τη μνήμη του θύματος βομβιστικής επίθεσης στο Manchester, Martyn Hett. Σε μια συγκινητική ολονυχτία, η μητέρα του είπε ότι αυτό το βράδυ είναι μια γιορτή του «συμβόλου, διασκεδαστικού, εκκεντρικού, ντίβα γιου της» .

Οι φίλοι κι η οικογένεια του 29χρονου PR manager θυμήθηκαν τον ίδιο για το ξεκαρδιστικό εύστροφο πνεύμα του, καθώς και τη θετική του ενέργεια. Ο Hett ήταν μεγάλος fan του βρετανικού show Coronation Street, έτσι η ηθοποιός Shobna Gulati, που παίζει τη Sunita, διάβασε ένα ποίημα που γράφτηκε από έναν από τους πρώην συγγραφείς του show ειδικά για την περίσταση.

Το πλήθος τήρησε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Hett και στη συνέχεια ο φίλος του Bob τραγούδησε το “Till The End Of Time” , της Mariah Carey σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης.

Λίγο πριν νυχτώσει, εμφανίστηκε ένα ουράνιο τόξο πάνω από το πάρκο.

Η μητέρα του, Figen Murray, δήλωσε: «Ένα πάρτι στο πάρκο μόνο γι ‘αυτόν, θα ήταν τόσο εντυπωσιασμένος. Και αξίζει σε όλους μας να είμαστε εδώ, επειδή άγγιξε τόσες πολλές ζωές με πολλούς τρόπους. Το μίσος είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά έμαθα αυτή την εβδομάδα, ότι υπάρχει επίσης μια αφθονία καλοσύνης και ότι υπερέχει από το σκοτάδι. Κανείς δεν μπορεί να πάρει ποτέ τον Martyn από τη ζωή μας»




Δες και αυτό!