«Δεν φαίνεσαι γκέι» είπε σε γκέι υποστηρικτή του ο Τραμπ

0
232
mar-a-lago fundraising Donald Trump

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε σε έναν από τους ομοφυλόφιλους υποστηρικτές του ότι δεν φαινόταν “γκέι” σε εκδήλωση στο Μίσιγκαν την Τετάρτη το βράδυ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι επικεφαλής εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη του Τζον Γκιμπς. Ο Γκιμπς είναι πρώην στέλεχος της διοίκησης Τραμπ και διεκδικεί μία θέση στο Κογκρέσο στις προκριματικές εκλογές της 2ας Αυγούστου στο Μίσιγκαν.

Ένα σύντομο βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και ανέβηκε στο Twitter δείχνει την επίμαχη σκηνή.

https://twitter.com/patriottakes/status/1509571282932748294

Ένα άτομο ακούγεται να λέει “Gays for Trump”.

«Πού είναι οι Gays for Trump», ρώτησε ο πρώην πρόεδρος.

Κάποιος απάντησε: «Είμαστε εδώ! Gays For Trump!» Πριν ο Τραμπ τον δείξει με το δάχτυλο.

«Δεν φαίνεσαι γκέι», είπε καθώς το πλήθος ξέσπασε σε γέλια.

Τότε ο Τραμπ συνέχισε: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά με τον γκέι πληθυσμό, όπως ξέρετε»… Μάλλον εκεί έπρεπε να πέσει το πολύ γέλιο, αλλά δεν…

Σε ένα άλλο απόσπασμα από την ίδια εκδήλωση, ο Gibbs μιλάει για την εποχή του στον Λευκό Οίκο επί Trump κάνοντας ένα αστείο σχετικά με τη λεκτική κακοποίηση του προσωπικού.

«Όταν πήγα να δουλέψω στη διοίκηση του Προέδρου Τραμπ, δεν είχα ποτέ φωνάξει ή βρίσει κανέναν στη δουλειά. Αλλά μαντέψτε… Αυτό άλλαξε», είπε ο Γκιμπς ενώ το κοινό γελούσε.

Παρά τη μικρή αλλά ηχηρή βάση υποστήριξης της LGBT κοινότητας, ο πρώην πρόεδρος έχει επικριθεί για τη μη προστασία των ομοφυλόφιλων και των τρανσέξουαλ Αμερικανών κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο.

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.