Τελευταία ημέρα για τα World Outgames 2013 στην Αμβέρσα και η τελετή λήξης έλαβε χώρα ως πάρτυ (με τίτλο Wave) στο παλιό λιμάνι της πόλης. Διάσημοι DJs προθέρμαναν από τις 3 το μεσημέρι τον κόσμο. Στις 7μιση το απόγευμα ανέλαβε το DJ set ο γνωστός μουσικός παραγωγός και συνεργάτης του Boy George, Marc Vedo και λίγο αργότερα τους είδαμε μαζί στη σκηνή!

BOY GEORGE & MARC VEDO

Λίγο σνομπ, λίγο ιδιαίτερος, ο Boy George απαγόρευσε τις συναντήσεις για συνέντευξη αλλά και τους διοργανωτές από το να φωτογραφίσουν ή να μαγνητοσκοπήσουν την εμφάνισή του. Τα διαθέσιμα υλικά ήρθαν από τον κόσμο που ύψωσε τα κινητά του για να αποθανατίσουν την εμφάνισή τους.

LOREEN

Λίγο αργότερα το SuperGays party έγινε σε μια αποθήκη λίγο πιο πάνω από το πάρτι της τελετής λήξης των αγώνων. Δυνατά DJ set και πάνω από 3,000 άτομα διασκέδασαν μέχρι το πρωί με μοναδικό DJ set από τον Dimitri D’Anvers ενώ λίγο αργότερα η νικήτρια της Eurovision 2012, Loreen μάγεψε με την εμφάνισή της και τα τραγούδια της: “Euphoria”, “My heart is refusing me”…

KATE RYAN

Σε αυτό το σημείο να θυμηθούμε την εμφάνιση της Kate Ryan, η οποία μπορεί να μην προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision 2006 που έγινε στην Αθήνα αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα στο Βέλγιο. Στην τελετή έναρξης των World Outgames 2013 η Kate ερμήνευσε το “Je t’adore” το κομμάτι με το οποίο εμφανίστηκε στον ημιτελικό της Αθήνας για τη Eurovision!

RUSLANA

Ta World Outgames 2013 έκλεισαν το Σάββατο, αλλά την Κυριακή ήταν το closing party του Antwerp Pride 2013 με διάφορους καλλιτέχνες επί σκηνής. Χαμός έγινε στην εμφάνιση της Ruslana, της νικήτριας της Eurovision 2004 από την Ουκρανία. Η Ruslana δεν αρκέστηκε μόνο στη σκηνή αλλά έγινε πραγματικά ένα με τον κόσμο καθώς ένα κομμάτι της το ερμήνευσε ανάμεσα στο κοινό ξεσηκώνοντας τους fans της που την ακολούθησαν στην Αμβέρσα και μάλιστα με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ έξοδα!