Κι ενώ η ομάδα του Antivirus Magazine και του oikotimes.com ετοιμάζονται για την Αμβέρσα, οι αγώνες ξεκίνησαν στο World Outgames 2013 και το Βέλγιο καλωσόρισε ήδη 180 χώρες!

Με ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι, Fabulous Party έγινε η παρουσίαση και το καλωσόρισμα των αποστολών υπό τον ύμνο των αγώνων από τον Dirk Brossé και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος στο Βέλγιο. Ακολούθησε ένα μοναδικό πάρτυ με καλλιτέχνες όπως η Kate Ryan (γνωστή σε μας από τη Eurovision 2006 όπου εκπροσώπησε το Βέλγιο στο διαγωνισμό της Αθήνας) αλλά και τους Alcazar (ένα Σουηδικό συγκρότημα που έχει προσπαθήσει από το 2003 ανεπιτυχώς όμως να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο διαγωνισμό) και άλλους.

Εκτός από το Opening Ceremony στις 3 Αυγούστου, την επόμενη ημέρα είχαμε και την ανάδειξη του Mr Gay World. Τον τίτλο κέρδισε ο Νεο-Ζηλανδός Chris Olwage που διαγωνίστηκε ανάμεσα σε άλλους 23 συνυποψηφίους του από όλο τον κόσμο. Η διαδικασία περιελάμβανε αθλητικές, πολιτιστικές δραστηριότητες καθώς και συμμετοχή στις δραστηριότητες για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η επιτροπή τελικά κατέληξε στον 27χρονο από τη Νέα Ζηλανδία.

Στο μεταξύ συνεχίζονται τα 33 αγωνίσματα για του αθλητές και τα πρώτα μετάλλια κρέμονται στους λαιμούς των αθλητών. Βέβαια κανένας τους δεν ενδιαφέρεται για τη νίκη την ίδια καθώς η συμμετοχή και μόνο αυτή είναι που μετράει. Βέβαια σε καθημερινή βάση οι διοργανωτές αποζημιώνουν τους αθλητές για την κόπωσή τους αλλά και τους φιλοξενούμενους δημοσιογράφους και τουρίστες με μια σειρά από dinners, parties με γνωστούς DJs όπως ο Dimitri d’Anvers.

http://www.youtube.com/watch?v=Mm69wrSGghQ

Το Antivirus Magazine σε συνεργασία με το oikotimes.com θα βρίσκονται στην Αμβέρσα για την κάλυψη των World Out Games 2013. Μείνετε συντονισμένοι!