Η ταινία ήταν ήδη ένα από τα πιο ρατσιστικά θρίλερ της δεκαετίας του ’90 και αν είχε κρατήσει μια σκηνή που είχε γράψει ο σεναριογράφος, θα είχε φτάσει σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.

Σε μια συνέντευξη για τον εορτασμό της 25ης επετείου από την κυκλοφορία της ταινίας, ο σκηνοθέτης John McNaughton αποκάλυψε ότι όταν διάβασε το σενάριο του Stephen Peters, περιείχε μια σκηνή στο ντους ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας.

«Όταν διάβασα για πρώτη φορά το σενάριο, είπα: «Δεν το περίμενα!» Αλλά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε», είπε στο Yahoo! σχετικά με τη σκηνή.

Στην ταινία, δύο νεαρές γυναίκες που υποδύονται η Neve Campbell και  η Denise Richards φαίνεται να συνεργάζονται με έναν άντρα που υποδύεται ο Matt Dillon για να κάνουν ένα σχέδιο εκβιασμού, ενώ ένας αστυνομικός ντετέκτιβ που υποδύεται ο Kevin Bacon βρίσκεται στα ίχνη τους. Αλλά μια ανατροπή αποκαλύπτει ότι ο Bacon και ο Dillon δούλευαν μαζί από την αρχή.

Όπως το έγραψε ο Peters, η αποκάλυψη ότι ο Bacon και ο Dillon δούλευαν μαζί θα αποκάλυπτε επίσης ότι ήταν σε μια βαθύτερη σχέση από μια απλή σχέση εργασίας.

«Στην αρχική εκδοχή της σκηνής, ο Matt μπαίνει στο μπάνιο του για να κάνει ένα ντους και είναι ο Kevin», είπε ο McNaughton. «Έπρεπε να κοιτάξουν ο ένας τον άλλον πάνω-κάτω και μετά να φιληθούν».

Δυστυχώς, ο McNaughton είπε ότι ένας από τους ηθοποιούς (δεν διευκρίνισε ποιος, περισσότερα για αυτό αργότερα) κατέστησε σαφές ότι δεν ήθελε να κινηματογραφήσει μια σκηνή φιλιού με άλλον άντρα.

Το Wild Things είναι διαθέσιμο στο Hulu.