Η πρωταγωνίστρια του Wednesday, Jenna Ortega έδωσε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, και απάντησε σε μια ερώτηση ενός ρεπόρτερ του Variety, που αναφέρθηκε στον viral χορό της Ortega και τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος είχε προσθέσει σε αυτόν, τον ήχο του τραγουδιού της Lady Gaga “Bloody Mary”, όπου πρότεινε, επίσης, ότι ίσως η ίδια η Mother Monster θα ταίριαζε τέλεια να συμμετάσχει στη σειρά.

«Είμαι σίγουρη ότι στο Netflix θα άρεσε αυτό», χαμογέλασε η Ortega. Όταν ο ρεπόρτερ συνέχισε και ρώτησε την Ortega τι είδους ρόλο πιστεύει ότι θα έπαιζε η Gaga, εκείνη απάντησε:

«Ωχ, δεν είμαι σίγουρη. Αισθάνομαι ότι η κυρία Thornhill (ανταγωνίστρια της πρώτης σεζόν) και η Wednesday έχουν αυτό το περίεργο είδος σχέσης μέντορα, ή κατά κάποιο τρόπο καταλαβαίνουν η μία την άλλη», είπε. «Επομένως, αν η Lady Gaga ήταν μέρος της σειράς, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι πάλι κάπως έτσι, όπου δύο τέρατα που καταλαβαίνουν το ένα το άλλο».

Η Gaga δεν ήταν εντελώς απούσα από την πρώτη σεζόν του επιτυχημένου σόου του Netflix. Στο τέταρτο επεισόδιο, η Wednesday παρακολουθεί έναν σχολικό χορό, και κάνει έναν χορό που χορογράφησε η ίδια η Ortega.

Τα κλιπ του χορού άρχισαν να γίνονται viral στο TikTok, με τους θαυμαστές να ταιριάζουν τον χορό με το τραγούδι της Lady Gaga «Bloody Mary». Τελικά, ακόμη και η ίδια η Gaga εντάχθηκε στην τάση, κάνοντας τη χορογραφία της Wednesday στο κλασικό τραγούδι της.

Λόγω της σύνδεσης και του πόσο τέλεια ταιριάζουν η Gaga και η Wednesday, οι φανς και των δύο εκλιπαρούν για περισσότερες συνεργασίες μεταξύ της ποπ σταρ και της επιτυχημένης σειράς.

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound – heyy

 Το Wednesday ανανεώθηκε επίσημα στο Netflix, οπότε υπάρχει μια ευκαιρία να δούμε αυτή την ονειρεμένη συνεργασία να γίνεται πραγματικότητα!