Βίαιη επίθεση με ρατσιστικά/ομοφοβικά κίνητρα στο κέντρο της Αθήνας

108

Μια βίαιη επίθεση σημειώθηκε το Σάββατο τα ξημερώματα, στον δρόμο έξω από το Bequeer και ενώ το μαγαζί ήταν κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε άγνωστοι επιτέθηκαν σε κόσμο που καθόταν έξω από το Bequeer (σ.σ.ήταν κλειστό). Οι άγνωστοι είχαν ήδη περάσει κάποιες φορές με το αμάξι, τραμπουκίζοντας τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Πλησιάζοντας ένας απ΄αυτούς απείλησε να βγάλει μαχαίρι, ενώ ένας άλλος χτύπησε με ρόπαλο και άνοιξε το κεφάλι σε ένα άτομο. Στην επίθεση τραυματίστηκαν και άλλα δύο, το ένα στο κεφάλι και το άλλο στο πρόσωπο. Χάρη στη παρέμβαση όσων βρίσκονταν στον χώρο, οι άγνωστοι απομακρύνθηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι 3 από τους 5 παραδόθηκαν στην αστυνομία παραδεχόμενοι τα όσα έκαναν. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!