USA – USA – USA Εκλογές και άλλα τέρατα!!

08/11/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Acidbabies col.1

Αμερική και εκλογές. Ένα μείγμα που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να περιγράψεις. Έχουν γερουσίες, βουλές αντιπροσώπων, προεδρίες, ψηφίσματα νόμων ανα πολιτείες. Είναι περίεργοι πολύπλοκοι … αλλόκοτοι και κυρίως προπαγανδισμένοι σε σημείο που πραγματικά δεν ξέρω εάν μπορώ να αποδόσω. Νομίζω δεν πρέπει και να το αποπειραθώ.

Τι ξέρουμε λοιπόν για αυτές τις εκλογές και κυρίως τι μας νοιάζει… ξέρουμε πως κέρδισε ο Ομπάμα, πως εξελέγη στην γερουσία η πρώτη γυναίκα στην πολιτεία του Wisconsin η οποία είναι και λεσβία, πως οι θρησκόκαβλοι του Tea-Party στην γερουσία πήραν εισιτήριο για Καϊρο, πως κάποιοι άλλοι από δαύτους επιβίωσαν στην Βουλή των αντιπροσώπων, δες Michelle Bachman και τα συναφή… , πως προστέθηκαν άλλες τέσσαρις πολιτείες που επιτρέπουν ή δεν απαγορεύουν τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων όπως και ότι τρεις ακόμα πολιτείες νομιμοποίησαν με κάποιο τρόπο την μαριχουάνα.

Με ένα τσακ περισσότερη λεπτομέρεια…  λίγο κουτσομπολίστικη αλλά έτσι είναι αυτά.

Πρώτα από όλα ότι θα έβγαινε ο Ομπάμα ήταν γνωστό τοις πάσοι εδώ και μέρες και ας παρίσταναν όλοι ότι αυτές οι εκλογές ήταν στην κόψη του ξυραφιού γιατί αυτές που λέγονται…swing states, οι πολιτείες που δεν ανήκουν σε κάποιο κόμμα, ήταν ταγμένες στον Μεσιε Ομπάμα. Ο λογος για τις: Colorado, Florida, Iowa, Nevada, New Hampshire, Ohio, Virginia & Wisconsin.

Καυτή λεπτομέρεια...ο δικός τους Νικολακόπουλος, ο Nate Silver προέβλεπε νίκη του Ομπάμα με 76,3,% πιθανότητα καμμιά βδομάδα τώρα. ΚΑι για αυτό έβαλε στοίχημα 1.000$ στο twitter ότι θα βγει ο Ομπάμα με ένα UFO του MSNBC που δήλωσε ότι αυτές οι εκλογές είναι σαν να ρίχνεις νόμισμα .

Εδώ το στοιχηματάκι...

Section Μισογυνισμός-Ομοφοβία-Θρησκόκαβλία aka Tea Party

Ατάκα1. Όταν μία γυναίκα μένει έγκυος εξαιτίας βιασμού είναι θέλημα Θεού. Richard Mourdock

Εκτός γερουσίας

Ατάκα 2 Όταν ο βιασμός είναι νόμιμος, το γυναικείο σώμα αποσυνδέεται και δεν μπορεί η γυναίκα να μείνει έγκυος. Todd Akin

Εκτός γερουσίας.

Ατάκα3 Δεν δικαιολογώ την έκτρωση σε καμμία περίπτωση, άλλωστε δεν υπάρχουν πια  εκτρώσεις που γίνονται για την υγεία της μητέρας, με όλη αυτή την επιστημονική ανάπτυξη… και βιασμοί μέσα στην οικογένεια…μα αυτοί είναι τόσο σπάνιοι. Joe Walsh

Όξω από την Βουλή των αντιπροσώπων.

 Τιμητική αναφορά. Τρελλός τυπάκος που αποστρατεύτηκε άρον άρον γιατί έκανε βασανιστήρια στους αιχμαλωτούς του… και είχε την φαεινή να κάνει πολιτική διαφήμιση για το πόσο καλός στρατιώτης ήταν…

Όξω από την Βουλή των αντιπροσώπων. Αλλά θέλει να ξαναμετρηθούν οι ψήφοι. ΚΑλό παιδί.

Έγιναν και τα δημοψηφίσματα … έφτασε η ώρα να γιορτάσουν 

Ναι λοιπόν… δέστε ποιοι προστίθενται στη λίστα με τους σώφρωνες και προσγειωμένους ανθρώπους σε εκείνη κει την χώρα.

hip hip hurray

hip hip hurray

hip hip hurray

hip hip hurray

The case of Tammy Baldwin

Και τέλος να προσθέσω ότι για την Tammy Baldwin, οι προβλέψεις ήταν ότι θα έχανε τις εκλογές λόγω και του γεγονότος ότι ήταν γυναίκα και του σεξουαλικού προσανατολισμού της… μία νίκη την οποία ήθελαν πολύ οι δημοκρατικοί και θεωρούσαν πολύ θλιβερό ότι δεν θα την είχαν. Η τύπισσα όχι μόνο κέρδισε τον αντιπαλό της ο οποίος ήταν υπουργός υγείας επί Bush και ο μακροβιότερος γερουσιαστής, αλλά τον έσκισε με 5% και προσέθεσε στο αστρονομικό νούμερο των περίπου 20 γυναικών στην Αμερικάνικη Γερουσία σε αυτές τις εκλογές. Ναι μία στους 5 γερουσιαστές είναι Γυναίκα. Μπράβο Tammy… good job.

Περισσότερα για την Tammy εδώ.

Και μία κουβέντα για τις μαγικές νίκες των γυναικών σε αυτές τις εκλογές όπως η Elisabeth Warren, πραγματική προοδευτική κοκόνα… που έχει παλέψει πολύ κατά της Wall Street… η Claire McCaskill που έδιωξε τον -δεν μένεις έγκυος από νόμιμο βιασμό Akin-, η Heidi Heitkamp, η Mazie Hirono, η πρώτη ΑμερικανοΑσιάτισα που εκλέγεται, ακόμα και η συντηρητική Debbie Fisher.
Δες και αυτό!