Τζούλι Μασίνο: Έχω κάνει σεξ και με gay άντρες”

05/08/2015

ed3b11ffd82b0073230976641632ebf1H Τζούλι Μασίνο σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά της και για τη σχέση της με τους gay άνδρες.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People, δήλωσε:

«Μια ζωή έχω στο περιβάλλον μου γκέι ανθρώπους. Όταν έκανα μόντελινγκ στα 14 μου χρόνια στη Φλόριντα, γνώρισα πολλές γυναίκες που ήταν ομοφυλόφιλες. Είχα φίλες τότε που ήταν γκέι, εγώ όμως ούτε καν φιλί δεν έδωσα με γυναίκα, ούτε από περιέργεια για να δω πώς είναι. Γκέι άντρες έχω στο πλευρό μου μια ζωή, έχω κάνει και έρωτα με γκέι άντρες. Δύο από αυτούς ήθελαν να με παντρευτούν κιόλας».

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!