Τζιμ Πάρσονς: Το μυστικό της 20χρονης σχέσης του με τον σύζυγό του

01/12/2022
από
Τζιμ Πάρσονς
Τζιμ Πάρσονς

Ο Τζιμ Πάρσονς έδωσε μια συνέντευξη στο “The Today Show” αυτή την εβδομάδα. Η αφορμή για την εμφάνισή του ήταν για να προωθήσει τη νέα του ταινία, “Spoiler Alert”, η οποία βγαίνει σε επιλεγμένους κινηματογράφους αυτήν την Παρασκευή.

Το “Spoiler Alert” είναι μια αληθινή ιστορία για έναν γκέι, του οποίου ο κόσμος διαλύεται, όταν ο σύζυγός του διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια. Βασίζεται στο βιβλίο “Spoiler Alert: The Hero Dies”, του Michael Ausiello.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Πάρσονς ρωτήθηκε και για τη δική του σχέση. Είναι με τον σύντροφό του, Τοντ Σπίβακ, εδώ και 20 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2017.

Ο Πάρσονς ρωτήθηκε τι είναι αυτό που κάνει τη σχέση τους να κρατάει τόσο πολύ στον χρόνο; Οι σχέσεις του Χόλιγουντ είναι διάσημες για τα διαζύγιά τους αν μη τι άλλο!

«Ήμασταν πολύ τυχεροί», είπε ο Πάρσονς. «Είχαμε καλή υγεία και οι δύσκολες στιγμές ήταν, ευτυχώς, όχι πολύ δύσκολες. Αλλά, νομίζω ότι από την αρχή υπήρχε πραγματικός σεβασμός ο ένας για τον άλλον, όσον αφορά τις επιθυμίες της καριέρας, τις επιθυμίες της ζωής. Και μερικές φορές αυτές οι επιθυμίες ζωής, όπως γίνεται και με αυτήν την ταινία, συμπλέκονται έτσι, και είστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο για να περάσετε όμορφα».

«Και τότε [δεν χάνεται] η αγάπη, όταν ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει άλλο δρόμο για να κάνει ξεχωριστά πράγματα, και να είναι χαρούμενος για τον άλλον, αν κάνει το ίδιο. Πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις, αλλά, ναι, 20 χρόνια: Το διαχειριζόμαστε».

Ο Τοντ Σπίβακ είναι καλλιτεχνικός σκηνοθέτης που έγινε παραγωγός. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν τους έστησαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Το αφεντικό του Σπίβακ εκείνη την εποχή και ο καλύτερος φίλος του Πάρσον από το μεταπτυχιακό κάλεσε και τους δύο άντρες να βγουν έξω και το πέτυχαν αμέσως. Ο Σπίβακ έχει ενεργήσει ως παραγωγός στις ταινίες “Young Sheldon” και “Call Me Kat.”

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του Spoiler Alert: The Hero Dies

Spoiler Alert: The Hero Dies: Νέα δραματική αυτοβιογραφική γκέι ταινία

 
Δες και αυτό!