Δείτε το πρώτο τρέιλερ του Spoiler Alert: The Hero Dies

03/10/2022
από
The Hero Dies
The Hero Dies

Ο Ben Aldridge και ο Jim Parsons διανύουν ένα συναισθηματικό ταξίδι στο πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη ιστορία αγάπης τους, Spoiler Alert: The Hero Dies, που βασίζεται στα απομνημονεύματα του Michael Ausiello

Το τρέιλερ βλέπει τους αστέρες των Fleabag και The Big Bang Theory, οι οποίοι είναι κι οι δύο γκέι, ως Michael και Kit καθώς περνούν από όλα τα τυπικά ορόσημα οποιουδήποτε ζευγαριού, όπως τα πρώτα ραντεβού, το να δει ο ένας το σπίτι του άλλου και να συναντήσει τους γονείς.

Σε ένα από τα πρώτα ραντεβού του ζευγαριού, περνούν τα παιδικά τους χρόνια με τον Michael να αναδεικνύει την αγάπη του για τα Χριστούγεννα, ενώ ο Kit αποκαλύπτει ότι είναι λάτρης της μαγείας. Διάφορα ευχάριστα στιγμιότυπα περνούν από την οθόνη μέχρι που έρχεται μία σοβαρή διάγνωση.

“Πάντα φοβόμουν ότι ο Kit θα μου ραγίσει την καρδιά και τελικά το έκανε. Την έσπασε”, ακούγεται να λέει ο Michael.

Καθώς η μουσική δυναμώνει, βλέπουμε ένα μοντάζ από κλιπ καθώς οι δυο τους παλεύουν με τη ζωή. Κάποια στιγμή η Sally Field συμβουλεύει, «πρέπει να τρέξεις τον αγώνα που έχεις μπροστά σου, γιατί αυτό είναι το μόνο που υπάρχει», ενώ ο Michael σημειώνει ότι αυτό «είναι λιγότερο μια rom-com και περισσότερο μια ιστορία αγάπης.»

Η ταινία βασίζεται στα best-seller απομνημονεύματα του Michael Ausiello Spoiler Alert: The Hero Dies και περιγράφεται από το Focus Features ως “μια συγκινητική, αστεία και επιβεβαιωτική ιστορία για το πώς η σχέση του Michael και του Kit μεταμορφώνεται και βαθαίνει, όταν ένας από αυτούς αρρωσταίνει.” 

Ο Ausiello ήταν συγγραφέας στο Entertainment Weekly πριν ξεκινήσει την ιστοσελίδα TV Line. Ο σύζυγός του, Kit Rowan, πέθανε από μια σπάνια μορφή νευροενδοκρινικού καρκίνου, που ο Ausiello περιέγραψε ως «ανελέητο», στις 5 Φεβρουαρίου 2015.

Το Spoiler Alert πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.
Δες και αυτό!