Η Τζένα Τζέιμσον, ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην σταρ ταινιών ενηλίκων, νυμφεύθηκε με τη σύντροφό της, σε μια τελετή στο Λας Βέγκας.

Η 49χρονη Τζέιμσον είπε «I do» στην 40χρονη Τζέσι Λόουλες, στις 23 Μαΐου, σύμφωνα με το περιοδικό People.

«Βρήκα το άτομο με το οποίο πραγματικά έπρεπε να είμαι μαζί για πάντα», δήλωσε η Τζέιμσον στο περιοδικό.

«Προσπαθώ να σκεφτώ, γιατί έβγαινα ποτέ ή παντρεύτηκα με άντρες, και είναι εγωιστικό και κακό να το λέω, αλλά νομίζω ότι η κινητήρια δύναμη ήταν τα παιδιά», δήλωσε. «Και τώρα που βρήκα πραγματικά τον εαυτό μου, απλώς αποδέχομαι όλα όσα νιώθω μέσα μου και δεν προσπερνάω».

Η Τζέιμσον και η  Λόουλες νυμφεύτηκαν στο ίδιο παρεκκλήσι, που παντρεύτηκαν και οι γονείς της.

 Η Λόουλες είπε στο People ότι θα κάνουν έναν μεγαλύτερο γάμο αργότερα.

«Ο πατέρας μου οδήγησε την Τζένα μέχρι την εκκλησία, αφού ο πατέρας της πέθανε», είπε η Λόουλες. “Στεκόμουν εκεί πάνω και την περίμενα, και κοίταξα στο πίσω μέρος της εκκλησίας και την είδα να στέκεται εκεί. Κοίταξα τον μπαμπά μου και είπα, “Μπαμπά, πήγαινε να φέρεις εσύ την Τζένα αυτήν τη στιγμή.”

Η Λόουλες φορούσε μαύρο κοστούμι ενώ η Τζέιμσον  ένα κοντό λευκό φόρεμα με ροζ παπούτσια.

 «Συγκλονιζόμουν με την Τζέσι για πολύ καιρό, επειδή είναι αρκετά δημοφιλής στο TikTok και μου αρέσει το TikTok. Απλώς κάνω κύλιση το βράδυ, όταν προσπαθώ να ηρεμήσω και απλώς μου άρεσε η οπτική της για τα πράγματα, ταυτίστηκα. Οπότε, άρχισα να αφήνω σχόλια μαζικά, προσπαθώντας να τραβήξω την προσοχή της, και φαίνεται ότι πέτυχε», είπε η Τζέιμσον , θυμούμενη πώς είχε γνωριστεί με την Λόουλες πέρυσι.

Η Λόουλες εξήγησε στο People ότι στην αρχή δεν ήξερε ποια ήταν η Τζέιμσον, αλλά σύντομα κατάλαβε ποια συνομιλούσε μαζί της.

 «Από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήμουν μπροστά της, κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι σε αυτήν τη γυναίκα, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ενέργεια που έχει, αλλά από το πρώτο δευτερόλεπτο που την αντίκρισα, είπα «Ω, να σου γ…..». Αυτή η γυναίκα δημιουργήθηκε για μένα». Τα πάντα πάνω της έμοιαζαν σαν στο σπίτι μου».

Η Λόουλες πρόσθεσε: «Είναι ίσως ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου».

Η Τζέιμσον πρόσθεσε: «Το μέλλον φαίνεται απίστευτα λαμπρό και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι σε αυτή την περιπέτεια με την Τζέσι». 

@jessi.lawless♬ Ring of Fire – Johnny Cash