Τραγική μονταζιέρα και στον ΣΚΑΪ με βίντεο δημοσιογράφου από την εκκένωση του ΑΠΘ

12/03/2021
από

Εκτός ελέγχου δεν βρίσκεται μόνο η αστυνομική αυθαιρεσία, αλλά και η δημοσιογραφική ασυδοσία με τον ΣΚΑΪ να συναγωνίζεται το Star για την θλιβερή αυτή πρωτιά.

Σήμερα το κανάλι του Γ. Αλαφούζου, στην εκπομπή του Δ. Οικονόμου, παρουσίασε βίντεο που τράβηξε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης κατά τη διάρκεια της βίαιης εκκένωσης της κατάληψης στο ΑΠΘ ως… πλάνα από την κάμερα στολής του αστυνομικού. Οι συντελεστές της εκπομπής, μάλιστα, φρόντισαν να κλείσουν και τον ήχο ώστε να μην υπάρξουν τυχόν… ατυχείς στιγμές.

Αυτό γιατί τα πλάνα που τράβηξε ο δημοσιογράφος καταγράφουν ακριβώς τη στιγμή που άνδρες των ΜΑΤ μαινόμενοι του επιτίθενται και τον απειλούν, ένας, φαίνεται να βγάζει και το γκλομπ του, ενώ εκείνος φωνάζει ότι είναι δημοσιογράφος με την ελπίδα ότι δεν θα τον χτυπήσουν.

Το επεξεργασμένο βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ

https://twitter.com/i/status/1369994801165262850

Το βίντεο του δημοσιογράφου

https://www.facebook.com/alex.litsardakis/videos/3245973778836833/?t=0

Λίγο μετά την αποκάλυψη της απερίγραπτης αυτής ενέργειας το omniatv, στο οποίο εργάζεται ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε κάθε σύννομη ενέργεια κατά του ΣΚΑΪ και του Δημήτρη Οικονόμου για την κακόβουλη παραποίηση του υλικού.

Ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε μέσω Twitter σε έναν διάλογο που είχε με τον Κώστα Βαξεβάνη αναφέροντας ότι οι συγκεκριμένες εικόνες «ήρθαν από Θεσσαλονίκη την ώρα του ζωντανού και τις προβάλλαμε όπως ήταν δεν υπήρχε κανένα μοντάζ. Τι λόγο είχαμε ; Να κρύψουμε τι ; Παντού συνωμοσίες ;» για να προσθέσει «την ώρα της δουλειάς μπορεί να γίνουν λάθη. Φυσικά θα υπάρχει αποκατάσταση»
Δες και αυτό!