Τον Οκτώβριο στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της ILGA – Europe

16/03/2015

1501225_10153148136752342_3282669293372175394_oΣτην Αθήνα θα διεξαχθεί φέτος το ετήσιο συνέδριο της ILGA-Europe (European Region of the International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans & Intersex Association).

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 28 με 31 Οκτωβρίου και τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Ομοφυλοφιλική & Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ) με την υποστήριξη των οργανώσεων: Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, Athens -Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας, Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης, Color Youth – Κοινότητα LGBTQ νέων Αθήνας και PRAKSIS. 

Η διοργάνωση αυτή θα θέσει την Ελλάδα πανευρωπαϊκά στο επίκεντρο των εξελίξεων για τα LGBT δικαιώματα, ενώ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα δοθεί η δυνατότητα να γίνουν συζητήσεις και δράσεις με στόχο μια ευρεία συμμετοχή των ατόμων από άλλες πόλεις της Ελλάδας, θα δοθεί η δυνατότητα να γίνουν επαφές με την πολιτική ηγεσία και να θιγούν οι θεσμικές αλλαγές που είναι απαραίτητες για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα των LGBT ατόμων.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!