Διοργανώσεις υπερηφάνειας απ΄όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή ενός “Global Pride”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου (2020,) ως απάντηση στις ακυρώσεις και τις αναβολές των pride εορτασμών λόγω του κορονοϊού.

Το Global Pride θα χρησιμοποιήσει ψηφιακές πλατφόρμες για να μεταφέρει το μήνυμα της “υπερηφάνειας” σε κάθε άτομο, σε οποιαδήποτε σημείο στον κόσμο. Θα περιλαμβάνει μουσικές παραστάσεις, ομιλίες και συμμετοχές από ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το event θα μεταδοθεί ζωντανά με τον κόσμο να μπορεί να συμμετέχει από το σπίτι του.

Το InterPride και η European Pride Organisers Association εργάζονται με τις pride διοργανώσεις στον Καναδά, τη Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ αλλά και διοργανώσεις στη Βόρεια Αφρική, Ασία, Ωκεανία και Λατινική Αμερική για να ενώσουν όλες τις πολύχρωμες κοινότητες σε μία.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!