Ο Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις και ο σύζυγός του μοιράστηκαν ότι το παιδί τους, Phoenix Rose, γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου μέσω παρένθετης γυναίκας.

Ο 28χρονος Tom Daley και ο 48χρονος σύζυγός του Lance Black, μοιράστηκαν τα απρόσμενα νέα χθες. Καλωσόρισαν το δεύτερο μωρό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Daley (@tomdaley)

Δεν είχαν αποκαλύψει ότι περίμεναν άλλο παιδί, αλλά ο Tom Daley μοιράστηκε ότι ονόμασαν το μωρό τους Phoenix Rose και ότι γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητρότητας στις 28 Μαρτίου.

Πριν από τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, ο Daley μίλησε για το πώς συχνά αναρωτιόταν πώς θα έκανε παιδιά, λέγοντας, επίσης, ότι ήξερε ότι ήθελε να γίνει γονιός, αφού έχασε τον πατέρα του, Robert, το 2011.

Αφού διερεύνησε τις διαδικασίες τεκνοθεσίας, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει την παρένθετη μητρότητα. Σκέφτηκαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά τελικά αποφάσισαν να κάνουν το μωρό στις ΗΠΑ, όπου η διαδικασία είναι λίγο πιο βελτιωμένη και οι δύο γονείς διατηρούν τα νόμιμα γονικά δικαιώματα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου τους μωρού το 2018. Ονόμασαν αυτό το παιδί Robert Ray Black-Daley από τον πατέρα του Tom. Ο Robert είναι τώρα τεσσάρων ετών.