Το «The Last of Us» μπορεί να χρειαστεί και μια τέταρτη σεζόν

06/06/2024
από
Οι δημιουργοί του «The Last of Us», Κρεγκ Μαζίν και Νιλ Ντράκμαν, δήλωσαν ότι η επιτυχημένη μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού στο HBO «μπορεί να χρειαστεί τέταρτη σεζόν».

Το πρώτο μέρος της επιτυχημένης από τους κριτικούς, προσαρμοσμένης στο βιντεοπαιχνίδι «The Last of Us», κυκλοφόρησε το 2023, αφηγούμενο την ιστορία του λαθρέμπορου Τζόελ (Πέντρο Πασά) και της έφηβης Έλι ( Μπέλα Ράμσεϊ) που προσπαθούν να επιβιώσουν, καθώς μάχονται σε μια μετά-αποκαλυπτική Αμερική.

Τα πρώτα εννέα επεισόδια επέκτειναν πιστά το αρχικό υλικό των παιχνιδιών του 2013 και λίγο αργότερα η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, ώστε να προσαρμόσει τη συνέχεια του βιντεοπαιχνιδιού.

Τα άτομα που γνωρίζουν το παιχνίδι θα γνωρίζουν ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι πολύ πιο βίαιη από την πρώτη (αν αυτό είναι δυνατόν) και επίσης πολύ μεγαλύτερη, με τη συνέχεια να πηδάει μεταξύ των οπτικών γωνιών της Έλι και της νεοφερμένης Άμπι, καθώς το ζευγάρι μπλέκεται σε μια βίαιη αναζήτηση εκδίκησης, όλα αυτά με φόντο έναν κόσμο που καταρρέει από τον μύκητα Cordyceps.

Ενώ είχε ήδη επιβεβαιωθεί από τους Κρεγκ Μαζίν και Νιλ Ντράκμαν ότι το «The Last of Us: Part II» θα προσαρμοστεί σε «περισσότερες από μία σεζόν», το ζευγάρι άφησε τώρα να εννοηθεί ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν τρεις ξεχωριστές σεζόν, μόνο για τα γεγονότα του παιχνιδιού.

Μιλώντας στο Deadline, ο Μαζίν δήλωσε: «Δεν πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να αφηγηθούμε την ιστορία ακόμα και μέσα σε δύο σεζόν [δεύτερη και τρίτη] επειδή παίρνουμε το χρόνο μας και ακολουθούμε ενδιαφέροντα μονοπάτια, κάτι που κάναμε λίγο και στην πρώτη σεζόν.

«Νιώθουμε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι – εφόσον ο κόσμος συνεχίζει να παρακολουθεί και μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε περισσότερη τηλεόραση – η τρίτη σεζόν θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Και πράγματι, η ιστορία μπορεί να απαιτήσει και τέταρτη σεζόν».

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Μαζίν ενίσχυσε τα λόγια του συνεργάτη του, προσθέτοντας: «Ένα πράγμα είναι απολύτως βέβαιο, δεν βλέπω πώς θα μπορούσαμε να πούμε την ιστορία που απομένει μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν σε μία ακόμη σεζόν», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «The Last of Us» έχει (προς το παρόν) πάρει επίσημα το πράσινο φως μόνο για τη δεύτερη σεζόν, οπότε μια τρίτη και πιθανή τέταρτη σεζόν εξαρτάται από την τηλεθέαση και την υποδοχή που θα λάβει από τον κόσμο.
Δες και αυτό!