Κάηκε το σπίτι του Matthew Camp στη Νέα Υόρκη από εμπρησμό σε ένα «προφανές έγκλημα μίσους». Ο ίδιος δημοσιοποίησε το δυσάρεστο γεγονός στο Instagram, μαζί με συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά.

Μιλώντας στο Attitude, ο Camp δήλωσε ότι αυτός και ένας φίλος του απεγκλωβίστηκαν από τις φλόγες στα τελευταία “δευτερόλεπτα που απέμεναν”. “Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είχαμε το πολύ 20 με 30 δευτερόλεπτα προτού να ήταν πολύ αργά.”

“Η έκρηξη με ξύπνησε”, μας είπε ο Camp. «Ξεφύγαμε τόσο γρήγορα, ευτυχώς δεν πήραμε εισπνεύσαμε πολύ καπνό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Camp (@matthewcamp)

Επιβεβαιώνοντας ότι και οι δύο είναι “ΟΚ”, ο Camp πρόσθεσε:

“Η φωτογραφία από το μπροστινό μέρος του σπιτιού είναι τραβηγμένη ακριβώς τη στιγμή που βγήκαμε έξω. Τα υπνοδωμάτια μας στον δεύτερο όροφο είχαν ήδη κατακλυστεί από φλόγες, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ότι είχαμε το πολύ 20 με 30 δευτερόλεπτα πριν να είναι πολύ αργά.”

Μιλώντας για την ανταπόκριση της αστυνομίας, το αστέρι του Slag Wars είπε ότι οι αξιωματικοί ήταν «πολύ υποστηρικτικοί και queer-friendly. Αισθάνθηκα πραγματικά φροντίδα».

Συνέχισε:

“Είναι ειλικρινά ωραίο που οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεσή μας είναι τόσο ανοιχτοί με εμάς ως κουήρ άτομα, και κατανοούν, και προσπαθούν ακόμη να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούν τις σωστές αντωνυμίες. Είναι πολύ παρηγορητικό.” 

“Δεν μπορούσα να χειριστώ όλη την προσοχή που ήξερα ότι θα έχω”, είπε το αστέρι για την ανακοίνωση της είδησης. “Έπρεπε να περιμένω μερικές μέρες.” Στην αρχική του ανάρτηση στο Instagram, το μοντέλο OnlyFans είπε:

Ένας εμπρηστής έριξε βενζίνη στην μπροστινή βεράντα του σπιτιού μου και της έβαλε φωτιά σε ένα προφανές έγκλημα μίσους. Ήμουν μέσα και κοιμόμουν. Είμαι ζωντανός για να αντιμετωπίσω αυτό το άτομο μια μέρα, αλλά έχω χάσει όσα πάντα είχα.

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία, γιατί οι queer άνθρωποι εξακολουθούν να δέχονται επίθεση σε όλο τον κόσμο. Οι φωνές μας δε θα σιγήσουν.

Αυτή τη στιγμή ζω καθημερινά προσπαθώντας να συγκεντρώσω ό, τι έχει απομείνει. Εάν είστε σε θέση να βοηθήσετε υπάρχει ένας σύνδεσμος στο βιογραφικό μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη και τον συνεχή αγώνα, για να διατηρήσετε τις κουήρ οικογένειές μας ασφαλείς.” 

Στις ιστορίες του στο Instagram, ο Camp πρόσθεσε:

“Ένας άγνωστος ύποπτος έριξε βενζίνη στο σπίτι μου και της έβαλε φωτιά, ενώ κοιμόμουν μέσα. Αυτές οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Κάποιος προσπάθησε να με σκοτώσει. Ο φίλος μου Six Carter και εγώ τα καταφέραμε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα να ελευθερώσουμε πριν οι κρεβατοκάμαρές μας τυλιχθούν στις φλόγες. Μην κάνετε λάθος – ήταν ένα έγκλημα μίσους. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το παρακολουθήσω, αλλά έζησα, ώστε να μπορώ να το μοιραστώ. Αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει σε κουήρ ανθρώπους. Το 2021.

Στην Αμερική. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν έχω τίποτα άλλο. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να βοηθήσετε στο GoFundMe. Υπάρχει, επίσης, το OnlyFans, που είναι 10 $ αν θέλετε να με υποστηρίξετε με αυτόν τον τρόπο.”

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πυρκαγιά φέρεται να πυροδοτήθηκε στις 5 π.μ. και οι φλόγες έκαιγαν τα πάντα για 90 λεπτά.