Το πρώτο λεσβιακό ραντεβού του «First Dates»

28/05/2024
από
Στο χθεσινό επεισόδιο του «First Dates» έλαβε χώρα επιτέλους το πρώτο λεσβιακό ραντεβού της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Οι δύο 22χρονες Μαρίες, η μία από την Αθήνα και η άλλη από τη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν στο εστιατόριο του «First Dates» για να γνωριστούν, να ανακαλύψουν αν ταιριάζουν και αν θα συνεχίσουν σε ένα δεύτερο ραντεβού.

«Χαίρομαι από τη μία που είμαι το πρώτο γκέι κορίτσι στο First Dates, αλλά από την άλλη είναι λίγο τρομακτικό με την κοινωνία που ζούμε. Θα υπάρχει σίγουρα μεγάλη αντίθεση με τα άλλα ζευγάρια», δήλωσε η Μαρία στην κάμερα της εκπομπής.

Πρόσθεσε ότι ήρθε ο καιρός να «προχωρήσουμε λίγο από αυτό, να το αποδεχτούμε, να το σεβαστούμε. Οπότε, θα δείξει πως θα πάει».

Από την πλευρά της, η 22χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του ραντεβού, προσέλκυσε και τη Ζενεβιέβ, την παρουσιάστρια της εκπομπής. «Την έχω πέσει σε πάρα πολλές στρέιτ γυναίκες και δεν μου έχει τύχει σε κακό.

«Μου έχει βγει σε καλό γιατί ήμουν πάντα η εξαίρεση. Και μπορεί να συνεχίσει να είμαι. Έχω πάρα πολύ καλό τρόπο», είπε συγκεκριμένα.

Δυστυχώς, το ραντεβού δεν άρεσε εξίσου και στις δύο πλευρές με τη Μαρία να λέει στο τέλος ότι θα έβγαινε ξανά με την άλλη συμμετέχουσα, μόνο σε φιλικά πλαίσια.

Η εκπομπή έχει φιλοξενήσει μόλις ένα ακόμη ΛΟΑΤΚΙ+ ραντεβού στην προηγούμενη σεζόν, αυτό μεταξύ δύο ανδρών, του Ανδρέα και του Αλέξανδρου. Ελπίζουμε να δούμε περισσότερα σύντομα.
Δες και αυτό!