Το πρώτο γκέι ραντεβού στην εκπομπή First Dates

19/06/2023
από
Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής reality, First Dates, παρακολουθήσαμε επιτέλους το πρώτο γκέι ραντεβού μεταξύ δύο ανδρών. 

Τα δύο αγόρια βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στην εκπομπή, κατά την οποία πρέπει να πραγματοποιήσουν ένα πρώτο ραντεβού για να γνωριστούν και να ανακαλύψουν αν τελικά ταιριάζουν. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με το coming out αλλά και τη ζωή στην επαρχία ως κουήρ άτομο.

Ο Ανδρέας μίλησε για τη ζωή του στην Πάτρα την οποία περιέγραψε ως ένα μεγάλο χωριό. Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό το οποίο κάνει την Πάτρα χωριό είναι οι άνθρωποι. Θα κυκλοφορήσεις κέντρο και λίγο διαφορετικός να είσαι, να συμπεριφέρεσαι με κάποιον τρόπο που να μην είναι συμβατικός, θα έχεις χίλια βλέμματα πάνω σου λες και έχεις κάνει κάποιο έγκλημα».

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος απαντώντας στον Ανδρέα, ανέφερε ότι έχει αυτοπεποίθηση. Ο τελευταίος είπε ότι δουλεύει ακόμα πάνω σε αυτό. «Έχω μεγαλώσει και με έναν τέτοιο τρόπο όπου άμα δεν μπορούσες να μπεις στα κριτήρια και στα κουτάκια τα οποία θα ήθελαν να δουν οι άλλοι εσένα, θα είχες θέμα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο καταπίεζα λίγο τις ανάγκες μου, τον τρόπο έκφρασης μου από το ντύσιμο ως τον τρόπο που μιλούσα και τα ενδιαφέροντα μου. Όταν όμως ήμουν πιο μικρός είχα και εγώ τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι ένα average άτομο που είναι κουήρ στην Ελλάδα έχει παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι», είπε ο Ανδρέας.

Από την άλλη ο Αλέξανδρος, δήλωσε ότι ο μεγαλύτερος περιορισμός του μεγαλώνοντας ήταν η οικογένεια του και όχι η κοινωνία. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «Η αλήθεια είναι ότι εμένα πιο πολύ με περιόριζε η οικογένεια μου παρά το τι θα πει η κοινωνία. Πιο πολύ η μαμά μου, όχι τόσο ο μπαμπάς μου αλλά εντάξει. Εγώ δεν έκανα coming out σε κανέναν, δηλαδή δεν το έχω πει. Δεν το έχω πει, όχι γιατί φοβάμαι, απλά δεν θέλω να το πω γιατί δεν είναι κάτι που θέλω να το λέω».

Τα δύο παιδιά συμφώνησαν στο ότι το coming out δεν θα έπρεπε να είναι κάτι απαραίτητο, μόνο στις περιπτώσεις που το άτομο το έχει ανάγκη για να νιώσει καλύτερα. Ο Αλέξανδρος, είπε ότι από τότε που έφυγε από την Ορεστιάδα σταμάτησε να βιώνει και εκφοβισμό. Δήλωσε ότι πλέον οι άνθρωποι τον δέχονται για αυτό που είναι. «Να πω την αλήθεια με σοκάρει γιατί στην Ορεστιάδα, το να μεγαλώνεις σε μια επαρχία που και η οικογένεια σου και η κοινωνία δεν το δέχεται, είσαι λίγο πιο εγκρατής στις εκφράσεις σου» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος.

Αν και οι δύο συμφώνησαν στο ότι δεν ταιριάζουν ερωτικά, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν μια φιλική σχέση.
Δες και αυτό!