Το προσωπικό του αυτοσχέδιου νοσοκομείου στο Σέντραλ Παρκ καλείται να υπογράψει πως “οι γκέι γάμοι είναι αμαρτία”

0
24

Το προσωπικό του αυτοσχέδιου νοσοκομείου, που στήθηκε στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης για να βοηθήσει τα θύματα του κορονοϊού, καλείται να υπογράψει μια “δήλωση πίστης”, η οποία αναφέρει πως “οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι ενάντια στο σχέδιο του Θεού”.

Το νοσοκομείο, που έγινε πρωτοσέλιδο εχθές σε όλο τον κόσμο, λειτουργεί σε σκηνές μέσα στο πάρκο, υποστηρίζοντας την περίθαλψη των κατοίκων της πόλης.

Πολλοί λίγοι, όμω,ς γνωρίζουν τις ομοφοβικές απόψεις της οργάνωσης που το λειτουργεί.

Ο Franklin Graham, γνωστός για τις ομοφοβικές του θεωρίες, είναι ο πρόεδρος της Samaritan’s Purse, που λειτουργεί την εγκατάσταση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της οργάνωσης, όσα άτομα μετέχουν σ΄αυτή και τις δραστηριότητές της – συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης – πρέπει να υπογράψουν μια «δήλωση πίστης».

Σ΄αυτή αναφέρεται ότι ο γάμος επιτρέπεται μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τονίζοντας πώς όσοι παραβαίνουν αυτόν το νόμο είναι καταδικασμένοι να πάνε στην κόλαση και να υποστούν αιώνια τιμωρία.

Φυσικά, το προσωπικό μπορεί να υπογράψει τη δήλωση, χωρίς να τη λάβει στα σοβαρά. Ωστόσο, η οργάνωση ενδέχεται να είναι σε θέση να αναγκάσει το προσωπικό να αρνηθεί τη θεραπεία σε LGBT + άτομα.

Ο Graham είναι διάσημος ως ένας από τους αγαπημένους ιεροκήρυκες του Donald Trump. Μάλιστα μίλησε στα εγκαίνια του Προέδρου. Ο Graham, επίσης ,ζήτησε απ΄τον, Pete Buttigieg να μετανοήσει για τη σεξουαλικότητά του.