Το Phaex Festival επιστρέφει δυναμικά στην Κέρκυρα

05/06/2024
από
PHAEX 2024: Το σημαντικό φεστιβάλ, που ρίχνει τα φώτα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στο νησί των Φαιάκων, επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην Κέρκυρα! Από 1 έως 4 Αυγούστου.

Το φετινό ραντεβού έχει «κλειδώσει» από την πρώτη ως και τις 4 Αυγούστου στην Κέρκυρα. Το lineup ανεβάζει το επίπεδο ξανά, με τη συμμετοχή πασίγνωστων διεθνών αλλά και local acts, όπως οι I Hate Models, Chris Liebing, Deborah De Luca, KAS:ST, Miss Monique, Traumer, Adiel, Cirkle, Ate, κ.ά. και έπεται η δεύτερη φάση ανακοίνωσης των ονομάτων.

Περισσότεροι από 80 καλλιτέχνες, DJs και live acts, 15.000 άτομα όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο, σε 15 εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αποτυπώνουν την εμπειρία όσων βρέθηκαν στις δύο πρώτες διοργανώσεις του Phaex Festival.

Από τα πιο ζωντανά και εκρηκτικά dancefloors του νησιού, σε μεγαλοπρεπή ενετικά μνημεία αναγνωρισμένα από την Unesco για την ιστορική και πολιτιστική τους σημασία, κι από μεγάλες παραγωγές σε μαγικούς ανοιχτούς χώρους στη φύση, στο καθηλωτικό μπλε του Ιονίου, το PHAEX υπόσχεται μία ανεπανάληπτη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Όλα έχουν ως κεντρικό σημείο τήξης τον ήχο αναγνωρισμένων διεθνών καλλιτεχνών ηλεκτρονικής μουσικής, και Ελλήνων DJs, σε ξεχωριστές τοποθεσίες, παράλληλα με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, υπό το πρίσμα της νυχτερινής διασκέδασης.

Το Phaex επιστρέφει για το 2024 και θα είναι ακόμα πιο εξωστρεφές και εκρηκτικό! 
Stay tuned for the full lineup announcement!


Πληροφορίες:

Phaex Festival
Τοποθεσία: Κέρκυρα (Πολλαπλοί χώροι)
Ημερομηνίες:
1 – 4 Αυγούστου 2024
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα phaex.gr.
Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Δες και αυτό!