Το όνομα μου είναι Τζον…

19/09/2015

upl55fbb4049466d“Επιτρέπουμε στα παιδιά μας να αποφασίζουν ελεύθερα και από μικρά τα ίδια για τη ζωή τους”. 

Με αυτό το σκεπτικό σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν ο Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί την απόφαση του 9χρονου παιδιού τους να προσδιορίζεται ως Τζον (αγόρι) και όχι ως Σάιλο (κορίτσι).

«Κόψαμε με τέτοιο τρόπο τα μαλλιά του παιδιού που νομίζει ότι είναι σαν τους αδερφούς του», είχε δηλώσει η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, πριν από αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline, Μπραντ και Αντζελίνα έχουν πάρει την απόφαση να ζητήσουν την επιστημονική βοήθεια ενός γιατρού, ο οποίος ειδικεύεται σε τρανς ζητήματα και αυτό για να βρουν τον τρόπο, με τον οποίον θα χειριστούν το πολύ λεπτό ζήτημα.

upl55fbb41707d49

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!