Το Netflix «έκοψε» την κουήρ σειρά Glamorous

182
Η δραματική κωμωδία Glamorous με την Kim Cattrall, συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πέντε σειρές που έχουν επισήμως διακοπεί από το Netflix.

Η πλατφόρμα αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη σειρά μετά τις ιστορικές απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων, οι οποίο αγωνίζονταν για μια δίκαιη συμφωνία με τα στούντιο παραγωγής.

Τώρα που οι απεργίες έφτασαν στο τέλος τους, το Netflix είναι μόνο ένα από τα πολλά στούντιο που άρχισε να αναδιαμορφώνει τα προγράμματα παραγωγής και κυκλοφορίας, και να αξιολογεί ποια έργα αξίζει να συνεχιστούν.

Σύμφωνα με το Variety, οι πέντε σειρές που το Netflix επέλεξε να αφήσει στην άκρη είναι οι: Glamorous, Farzaar, Captain Fall, Agent Elvis και Shadow and Bone.

Ενώ οι τέσσερις πρώτες έπαιξαν μόνο για μία σεζόν προτού ακυρωθούν, το Shadow and Bone είχε μόλις ολοκληρώσει τη δεύτερη σεζόν και έχει ήδη μια μεγάλη βάση θαυμαστών.

Αντιθέτως, το Glamorous δεν είχε τόσο πολύ χρόνο στην οθόνη, αφού κυκλοφόρησε στο Netflix τον περασμένο Ιούνιο.

Η σύγχρονη κουήρ σειρά ακολουθούσε το επίδοξο influencer και gender non-conforming κουήρ άτομο Marco (το οποίο υποδύεται η τρανς σταρ του Youtube, Miss Benny), που βρίσκει δουλειά δίπλα στο είδωλο του, Madolyn Addison, την οποία υποδύεται η Kim Cattrall.

Το Glamorous ήταν ένα διασκεδαστικό και φανταχτερό «ταξίδι», που έφερε στο Netflix την πολυπόθητη κουήρ εκπροσώπηση.

Εκτός από τη Miss Benny, άλλα ΛΟΑΤΚΙ+ μέλη του καστ περιλάμβαναν το non-binay άτομο Damian Terriquez ως drag performer Dizmal, και επίσης παρουσιάζει cameos από θρυλικές περσόνες του Drag Race (Monet X Change και Priyanka).

Σε συνέντευξή της στο Variety, λίγο μετά τη λήξη της σειράς, η Miss Benny επαίνεσε την ποικιλομορφία της σειράς, σημειώνοντας ότι ήταν ένα σπάνιο θέαμα στη μικρή οθόνη.

«Το να έχεις τόσα πολλά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα είναι τόσο σπάνιο στην τηλεόραση», είπε στο δημοσίευμα. «Γιατί συνήθως έχουμε έναν χαρακτήρα που εκπροσωπεί τους πάντες, σωστά; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ζω σε έναν τόσο ομοκανονικό κόσμο».

Οι fans της σειράς εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στο άκουσμα της ακύρωσής, με μηνύματα που πλημμύρισαν το X.