Το νέο βίντεο γυμναστικής του Jake Gyllenhaal έχει μαγέψει το Twitter

26/03/2024
από
Από το «Donnie Darko» και το «Brokeback Mountain» μέχρι το «Spider-Man: Far from Home», ο Jake Gyllenhaal είναι σίγουρα crush πολλών ατόμων. Με ένα νέο βίντεο που τον δείχνει να γυμνάζεται όμως, τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά.

Ο Gyllenhaal προωθεί επί του παρόντος τη νέα του ταινία, Road House, η οποία είναι μια επανεκκίνηση/επανεξέλιξη της αρχικής ταινίας του 1989 με πρωταγωνιστή τον Patrick Swayze. Στην ταινία υποδύεται τον Elwood Dalton, έναν πρώην μαχητή του UFC που αρχίζει να εργάζεται σε ένα roadhouse στην παραλία Florida Keys. Στο καστ της ταινίας Road House περιλαμβάνονται επίσης οι Lukas Gage, Conor McGregor, Jessica Williams, Daniela Melchior, Darren Barnet και Joaquim de Almeida, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας στο Prime Video αυτή την εβδομάδα, το νέο τεύχος του Men’s Health παρουσιάζει και εξερευνά την προπόνηση του Gyllenhaal. Το δημοσίευμα δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο που δείχνει τον Gyllenhaal χωρίς μπλούζα να ιδρώνει σε όλο του το σώμα ενώ γυμνάζεται. Περιττό να πούμε ότι τα αποσπάσματα από αυτό το βίντεο άρχισαν αμέσως να αναδημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… και το διαδίκτυο έχει πολλές σκέψεις, συναισθήματα, απόψεις και πόθο να μοιραστεί!

Jake Gyllenhaal Says 'Exercise Always Helped Me'
Men’s Health

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις για το τελευταίο βίντεο προπόνησης του Jake Gyllenhaal:
Δες και αυτό!