Το νέο dating app για τις λεσβίες ακούει στο όνομα Lola – The L Network

25/09/2015

Μπορεί οι gay άνδρες να απολαμβάνουν μια πληθώρα dating εφαρμογών, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για λεσβίες. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Η νέα ελληνική εφαρμογή Lola – The L network είναι εδώ και αναμένεται να φέρει την επανάσταση σε εφαρμογές ανάλογου περιεχομένου.  Τα πράγματα είναι απλά. Αν είσαι γυναίκα και επιθυμείς να γνωρίσεις άλλες γυναίκες, το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις την εφαρμομή δωρεάν στο κινητό σου (διαθέσιμη για Android & iOS).

Θέλεις να γνωρίσεις μια νέα φίλη ή ένα μεγάλο έρωτα; Θέλεις να εντοπίζεις και να έρχεσαι σε επαφή με λεσβίες που βρίσκονται κοντά σου;

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνολογίες location-based για να σε φέρει σε επαφή, εύκολα, γρήγορα και εάν το θέλεις με τη μέγιστη διακριτικότητα!

Screenshot_2015-04-27-15-09-04Screenshot_2015-04-27-15-10-32Screenshot_2015-04-27-18-45-00Από εκεί και πέρα έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις το προφίλ σου, να ρυθμίσεις τη διάθεσή σου, να αναζητάς χρήστες μέσω χάρτης ή λίστας, να συνομιλείς στέλνοντας φωτογραφίες, φωνητικά μηνύματα, τοποθεσίας ή πρόσκληση για συνάντηση.

Επίσης, για πρώτη φορά σε εφαρμογή ανάλογου περιεχομένου, οι φωτογραφίες  διαγράφοντας αυτόματα μετά τη θέαση τους.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ελληνική εταιρία εφαρμογών Vanderbox.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!