Το “Nature Loves Courage” επιστρέφει στη Σούγια

29/06/2023
από
Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Nature Loves Courage επιστρέφει στη Σούγια, στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2023 στο Fortuna Club.

Η ομάδα του Nature Loves Courage σας υποδέχεται με ενθουσιασμό σε ένα ακόμη συλλογικό ταξίδι στο απέραντο ηχητικό τοπίο του φεστιβάλ και σε μια μουσικοχορευτική εμπειρία διάρκειας 24+ ωρών. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τους φυσικούς θησαυρούς του κρητικού τοπίου μέσα στη μέρα και να αφεθείτε στους μαγευτικούς ηχητικούς παλμούς των DJ sets μετά τη δύση του ηλίου.Κάθε χρόνο, στη διήμερη απόδρασή μας συμμετέχει η φιλόμουση σκηνή από όλες τις γωνιές του πλανήτη, μία παγκόσμια σκηνή με ιδιαίτερη αγάπη προς την πειραματική χορευτική μουσική. Το Nature Loves Courage θα φιλοξενήσει στην καλοκαιρινή του έκδοση καλλιτέχνιδες/ες/α όπως την ηχητική καλλιτέχνιδα, μουσική παραγωγό, και resident DJ στις εκδηλώσεις της δισκογραφικής εταιρείας Mannequin στο club OHM του Βερολίνου, JASSS, το θρύλο του underground της Νέας Υόρκης, Via App, καθώς και μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες Γαλλίδες DJs και μουσικούς παραγωγούς της γενιάς της, Urumi.

Στο lineup συμμετέχουν επίσης η ανερχόμενη Ελληνίδα καλλιτέχνις pink.wav, η Αθηναία σχεδιάστρια μόδας και DJ, Rebe και ο Λιβανέζος σχεδιαστής και ανερχόμενος καλλιτέχνης, Phiroza, μεταξύ άλλων. Για 4η συνεχόμενη χρονιά δεν λείπουν οι resident DJs του Φεστιβάλ, η Αμερικανίδα εικαστικός, συγγραφέας, περφόρμερ, DJ και διοργανώτρια των μουσικών δράσεων Shock Value στη Νέα Υόρκη, Juliana Huxtable, η σκληροπυρηνική μουσική παραγωγός και DJ, Kilbourne και η επιμελήτρια του φεστιβάλ Abyss X.

To Nature Loves Courage ξεκίνησε ως ένα διετές, διήμερο φεστιβάλ μουσικής τον Ιούνιο του 2019 στη Σούγια, προτείνοντας μια εναλλακτική και πιο οικεία εμπειρία για το κοινό του, μακριά από το διεθνές εμπορικό κύκλωμα μεγάλων και απρόσωπων φεστιβάλ που κινούνται στον ίδιο χώρο.

Σκοπός του Nature Loves Courage  είναι να δώσει την ευκαιρία σε διεθνείς και εγχώριους, ανερχόμενους και καταξιωμένους καλλιτέχνες να έρθουν σε επαφή με την Κρήτη και συγκεκριμένα με την κοινότητα της Σούγιας, να εμπνευστούν και να παρουσιάσουν τα έργα τους σε ένα οικείο περιβάλλον που προωθεί τη διαφορετικότητα και τη συμπεριληπτικότητα.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, δεν χωρά καμία ανοχή προς το ρατσισμό, την παρενόχληση και την ασεβή συμπεριφορά.

Η rave κοινότητά μας συνεχίζει να ανθίζει όταν δίνουμε προτεραιότητα στη συλλογική ευημερία και η ομάδα μας είναι εδώ για να προσφέρει οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί το κοινό μας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Ετοιμαστείτε για τη μουσική απόδραση του καλοκαιριού! ♡
Η ομάδα του Nature Loves Courage,
Abyss X, Κατερίνα, Χάρις


Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Fortuna Club, Σούγια – Κρήτη
Ημερομηνίες: 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου 2023

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του φεστιβάλ μέσα από τον επίσημο ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του: Ιστοσελίδα, Facebook, Instagram.
Δες και αυτό!