Το I’m Positive 2023 στο Onassis Channel στο Youtube

97
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS, το τελευταίο I’m Positive της Στέγης και του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» ανεβαίνει σήμερα στο Οnassis Channel στο YouTube.

40 χρόνια μετά το πρώτο κρούσμα του AIDS στην Ελλάδα, οι άνθρωποι που ζουν με και χωρίς HIV ανεβαίνουν στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης να μοιραστούν την Ιστορία, αλλά και ιστορίες. Δυνατά, ειλικρινά, με ενσυναίσθηση, με επιστημονικά δεδομένα, με συγκίνηση, αλλά και με χιούμορ, σε μια συζήτηση που συντονίζουν η Λυδία Παπαϊωάννου και η Katherine Reilly.

Ολόκληρη η συζήτηση του Ι’m Positive 2023 είναι διαθέσιμη στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube, για να ακουστούν οι Νίκος Δέδες, Κατερίνα Ταρλή, Μάριος Ατζέμης, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ιάσονας Μαρινόπουλος, Μήνα Ψυχογυιού, Ανδρέας Μαζαράκης και Moran Perez Guyllermo που ανέβηκαν στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης για όλες, όλους, όλα εμάς και μοιράστηκαν τη θετική τους φωνή.

«Φέτος, πιο δυνατά από ποτέ, φορώντας τα μπλουζάκια με μήνυμα I’m Positive μοιραστήκαμε όλα όσα μας ενώνουν, όσα διεκδικούμε, όσα καταφέραμε και όσα κάθε χρόνο τιμούμε με τις ιστορίες μας. Η επιστήμη έχει δώσει τις απαντήσεις της για τον HIV. Έχει προχωρήσει. Ας ακολουθήσει κι η κοινωνία».

Χωρίς ντροπή. Xωρίς στίγμα. Μόνο αγάπη.