Το HBO έβγαλε ανακοίνωση για την τρίτη σεζόν του Euphoria

28/03/2024
από
Υπάρχει πλέον μια επίσημη – αλλά και λίγο ατυχής – ενημέρωση σχετικά με την επερχόμενη τρίτη σεζόν της δημοφιλούς δραματικής σειράς «Euphoria».

Τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου, το HBO απάντησε στις εικασίες που είχαν καταλάβει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η 3η σεζόν του «Euphoria» είχε ακυρωθεί. Ένας εκπρόσωπος του δικτύου δήλωσε στο Variety:

«Το HBO και ο Sam Levinson παραμένουν προσηλωμένοι στην πραγματοποίηση μιας εξαιρετικής τρίτης σεζόν. Στο μεσοδιάστημα, επιτρέπουμε στο περιζήτητο καστ μας να ακολουθήσει άλλες ευκαιρίες».

Δεδομένου ότι οι πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες του Euphoria, όπως η Zendaya (Challengers, Dune: Part Two), η Hunter Schafer (Cuckoo, Mother Mary), ο Jacob Elordi (Frankenstein, On Swift Horses), ο Colman Domingo (Michael, Sing Sing) και η Sydney Sweeney (Echo Valley, Eden) είναι πλέον όλα τους τεράστια ονόματα στο Hollywood, είναι λογικό τα γυρίσματα της νέας σεζόν να πρέπει να αναβληθούν λόγω άλλων υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά, το HBO φαίνεται να παραμένει προσηλωμένο στη σειρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη euphoria (@euphoria)

Μετά το τέλος της απεργίας WGA-SAG του 2023, η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε ότι η σειρά του HBO δεν θα επιστρέψει για την τρίτη σεζόν πριν από το 2025. Επίσης, για το 2025 καθυστέρησαν η 2η σεζόν του «The Last of Us», η 3η σεζόν του «The White Lotus» και η prequel σειρά «Welcome to Derry» στο κινηματογραφικό σύμπαν του «It».

Ωστόσο, το blog World of Reel δημοσίευσε μια αναφορά την Κυριακή 24 Μαρτίου, ισχυριζόμενο ότι έχει εσωτερική πληροφόρηση ότι η 3η σεζόν του Euphoria ακυρώθηκε. Ο αρχισυντάκτης του blog, Jordan Ruimy, έγραψε στο ρεπορτάζ:

«Μαθαίνω ότι η προγραμματισμένη τρίτη σεζόν του Euphoria του Sam Levinson έχει ακυρωθεί εντελώς. Δεν πρόκειται να συμβεί. Είχαν σχέδια να την γυρίσουν αυτό το καλοκαίρι, αλλά αυτό άλλαξε και την Παρασκευή είπαν στο καστ ότι μπορούν να απελευθερώσουν το πρόγραμμά τους για άλλα έργα. Ήδη είχα εκπλαγεί από το γεγονός ότι ο Levinson είχε καταφέρει να πάρει πίσω όλα τα ταλέντα που συμμετείχαν, δεδομένου του φορτωμένου προγράμματός τους. Πολλοί από τους ηθοποιούς της σειράς έχουν πλέον μετατραπεί σε κινηματογραφικούς αστέρες – η Zendaya, ο Jacob Elordi, ο Colman Domingo, η Hunter Schafer, η Sydney Sweeney και ο Austin Abrams, για να αναφέρω μερικούς. Το σχέδιο να επανενωθούν όλοι τους για μια τρίτη, και τελευταία, σεζόν έχει σαφώς αποτύχει».

Rumor: ‘Euphoria’ Season 3 Cancelled
byu/thegreenshit inpopculturechat

Όπως ήταν αναμενόμενο, το διαδίκτυο γέμισε σχόλια θαυμαστών, καθώς επίσης η αρχική ανάρτηση δημοσιεύτηκε επίσης και σε άλλα blogs και στη συνέχεια σε chats του reddit, συγκεντρώνοντας πάνω από 3.000 likes και 400 σχόλια.

«Ο Jordan Ruimy είναι ένας απόλυτος μαλάκας, αλλά έχει σωστές πληροφορίες για κινηματογραφικά πράγματα», έγραψε το άτομο που έκανε το αρχικό ποστ στο νήμα r/popculturechat. Οι φήμες χτύπησαν γρήγορα και το X, με ατελείωτες αναρτήσεις που είτε «θρηνούσαν» την ακύρωση της σειράς είτε πανηγύριζαν.

Σε γενικές γραμμές, η διευκρίνιση του HBO επιβεβαιώνει την αναφορά του World of Reel ότι τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Euphoria έχουν, πράγματι, καθυστερήσει από το αρχικό τους πρόγραμμα. Από την άλλη πλευρά, το δίκτυο εξέφρασε ξεκάθαρα τη δέσμευσή του για την πραγματοποίηση της 3ης σεζόν, καταρρίπτοντας τις εικασίες ότι η σειρά ακυρώθηκε.
Δες και αυτό!