Το επιτυχημένο μιούζικαλ GREASE “επιστρέφει” στη χώρα μας και αναζητά τα νέα του ταλέντα.

Για αυτό τον λόγο, την Τρίτη 30 Ιουνίου και την Τετάρτη 1 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ακρόαση για ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές, άνδρες και γυναίκες μέχρι 30 ετών ( η παράσταση θα ανέβει την προσεχή θεατρική περίοδο).

-Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα βιογραφικό, μια πρόσφατη φωτογραφία και να φορούν άνετα ρούχα.

-Θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους από μιούζικαλ και να έχουν μαζί τους ένα CD ή στικάκι karaoke με τη συνοδεία του τραγουδιού.

-Στο χορό και την υποκριτική, θα εξεταστούν σε χορογραφία και κείμενο που θα τους δοθεί.

Η ακρόαση θα γίνει στο θέατρο Ριάλτο (Αλέκος Αλεξανδράκης), Κυψέλης 54.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2107475080 από Τετάρτη 24/6 μέχρι και Δευτέρα 29/6, από τις 12.00 μέχρι τις 6.00 μ.μ.

grease_akroash-01

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!