Το επίσημο τρέιλερ του Heartstopper είναι επιτέλους εδώ

26/07/2023
από
Το Netflix δημοσίευσε επιτέλους το επίσημο, ολοκληρωμένο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν του Heartstopper.

Μέσα σε μόλις δυόμισι λεπτά, το νέο τρέιλερ καταφέρνει να δώσει στους θαυμαστές μερικά υπονοούμενα για το πώς θα εξελιχθούν οι ερωτικές ζωές των αγαπημένων μας μαθητών.

Το κλιπ ξεκινάει με μια γλυκιά στιγμή που έχουμε ήδη δει, με τον τρυφερό Nick Nelson (Kit Connor) να σφίγγει τα χέρια του γύρω από τα μάτια του αγοριού του, Charlie Spring (Joe Locke). Το κλιπ ήταν μέρος του πρώτου teaser, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

Ενώ γίνται αντιληπτό ότι η σειρά εξακολουθεί να είναι η ίδια χαρούμενη κουήρ ιστορία αγάπης, είναι είναι σαφές ότι η δεύτερη σεζόν είναι λίγο πιο ώριμη, όπως είχε υποσχεθεί η δημιουργός της σειράς Alice Oseman.

Στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα, βλέπουμε τον Nick και τον Charlie να ανταλλάσσουν φιλιά με το ένα μάλιστα να φαίνεται να είναι μέσα σε μια κρεβατοκάματα.

Συνολικά, υπάρχουν πέντε φιλιά του Charlie και του Nick – έξι αν συμπεριλάβετε και αυτό στο λαιμό του Charlie.

Το μεγαλύτερο στοιχείο που μας δίνει το τρέιλερ όμως είναι το coming out του Nick. Σε μια σκηνή, λέει θλιμμένα στον Charlie: «Θέλω να το πω στον κόσμο. Είναι δύσκολο να βρω την κατάλληλη στιγμή». Σε μια άλλη σκηνή, στέλνει ένα μήνυμα που λέει: «Γιατί είναι τόσο περίπλοκο να είσαι out;».

Heartstopper Season 2

Είναι ένα λογικό επόμενο βήμα για το κουήρ εφηβικό δράμα. Όπως γνωρίζει κάθε μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, μόλις ξεπεράσεις τις δικές σου συνειδητοποιήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητά σου, πρέπει στη συνέχεια να βρεις τρόπο να τη μοιραστείς με τα άτομα γύρω σου.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα για τον Nick, όταν ο φρικτός πρώην φίλος του Charlie, ο Ben, τον προκαλεί με την άσχημη ερώτηση: «Ξέρει ο Charlie ότι δεν θέλεις να κάνεις coming out;».

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι το πιο συμπονετικό παιδί του κόσμου, ο Charlie λέει στον Nick: «Θέλω να κάνεις come out όταν και όπως θέλεις».

Σε άλλα σημεία, το τρέιλερ καθιστά σαφές ότι η δεύτερη σεζόν θα αφήσει τους δευτερεύοντες χαρακτήρες του Heartstopper να εμφανιστούν πολύ περισσότερο.

Heartstopper season 2: Yasmin Finney (Netflix)

Ενώ ο Tao Xu (William Gao) είναι ο συνήθης γκρινιάρης εαυτός του, υπάρχει επίσης η πιθανότητα αυτός και η κολλητή του Elle Argent (Yasmin Finney) να είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Καθώς εκείνη του κάνει κομπλιμέντα και αγγίζει τα μαλλιά του, κινούμενες σπίθες πετάνε γύρω τους.

Σε μια άλλη σκηνή, πηγαίνουν να φιληθούν σε μια πολύ έντονη σκηνή.

Εν τω μεταξύ, η Tara (Corinna Brown) και η Darcy (Kizzy Edgell) δοκιμάζουν τη δύναμη της σχέσης τους, με την Tara να λέει στην Darcy ότι την αγαπάει. Υπάρχει όμως πρόβλημα στον εφηβικό παράδεισο, όταν η Darcy δεν φαίνεται να θέλει να το ανταποδώσει. Άβολο.

Heartstopper season 2: Joe Locke and Kit Connor (Netflix)Season 2

Στη συνέχεια, υπάρχει η σχολική εκδρομή στο Παρίσι, ο πυρήνας της δεύτερης σεζόν του Heartstopper. Στην πιθανώς πιο συγκινητική στιγμή ολόκληρου του τρέιλερ, ο Nick και ο Charlie βλέπουν ένα γκέι ζευγάρι στο Παρίσι να κρατιέται χέρι-χέρι και αποφασίζουν να κάνουν το ίδιο. Αυτή είναι η κουήρ τηλεόραση στην πιο υγιή της μορφή.

Δείτε το τρέιλερ:

Η δεύτερη σεζόν του Heartstopper θα προβληθεί στο Netflix στις 3 Αυγούστου.
Δες και αυτό!