Το φεστιβάλ Béar Féile περιλαμβάνει την επιστροφή του πολυαναμενόμενου διαγωνισμού Mr Bear Ireland, ο οποίος είχε διακοπεί από το 2019.

Το Béar Féile πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα για τέσσερις ημέρες φανταστικών δραστηριοτήτων, ξεκινώντας την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, με ένα Meet and Greet στο PennyLane. Αργότερα, το κοινό θα κατέβει στο Bridie’s Bar για ένα βραδινό πάρτι καλωσορίσματος με τον DJ Gerry Moore στα decks.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dublin Bears (@dublinbears)

 Το βράδυ της Παρασκευής, οι εορτασμοί συνεχίζονται με το παραδοσιακό Bear Céilí στην οδό 66, ακολουθούμενο από την κατάληψη του Sound House με FUR με τον DJ El Styra.

Το επόμενο πρωί, το περίφημο Bear Bus θα βγει στους δρόμους του Δουβλίνου για μια Cabearet περιήγηση στην πόλη με την ευγενική προσφορά του Adrian και του Kris Kapelli. Το ταξίδι τελειώνει στο All My Friends, όπου περιμένει ένα Bingo Disco με τον Cathal και τον DJ Paddy Fabulous.

Ένα από τα highlights του Σαββατοκύριακου λαμβάνει χώρα το βράδυ του Σαββάτου, καθώς το Button Factory φιλοξενεί τον πολυαναμενόμενο διαγωνισμό Mr Bear Ireland, με χορηγία του The George. Με μουσική από τους Depeche Shop Boys και τον DJ Corky, οι διαγωνιζόμενοι θα παλέψουν για την τιμή να εκπροσωπήσουν τους Dublin Bears και την Ιρλανδία σε εκδηλώσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, και για όσους δεν τα καταφέρουν, το GCN θα μεταδώσει ζωντανά το σόου στο Facebook.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dublin Bears (@dublinbears)

Το Béar Féile κλείνει την Κυριακή στο PantiBar με μια ξεχωριστή εμφάνιση από τον Niamh Kavanagh και μουσική από τον DJ Gerry Moore για άλλη μια φορά. Τέλος, για όσους αισθάνονται τυχεροί, το πάρτι Bear Bingo θα πραγματοποιηθεί στο The George.

Εισιτήρια είναι διαθέσιμα τώρα στο Eventbrite, και παρόλο που τα νυχτερινά πάρτι είναι μόνο για τους Bears, οι ημερήσιες δραστηριότητες είναι ανοιχτές για όλους! Επιπλέον, εάν εξακολουθείτε να έχετε εισιτήριο από το φεστιβάλ του 2020 που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, θα ισχύει αυτόν τον Μάρτιο.