Την έδιωξαν από την ομάδα της επειδή δεν απαρνήθηκε τη σύντροφό της

13/04/2015

mc3H Έιντζελ ΜακΚάουτρι δεν έκρυψε ποτέ της την σχέση της με την ηθοποιό, Μπραντ Ελίζ. Αυτό ήταν κάτι όμως που δεν άρεσε στη διοίκηση της τούρκικης ομάδας μπάσκετ στην οποία συμμετείχε.

Όπως δήλωσε η ίδια, η ηγεσία της Φενέρμπαχτσε την πίεζε συνεχώς να διαψεύσει τη σχέση της με την σύντροφό της.

Αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την κοπέλα της, η Αμερικανίδα παίκτρια έγραψε στο instagram: «Ξέρω ένα πράγμα, ότι η αγάπη είναι υπέροχο συναίσθημα. Η προηγούμενη ομάδά μου με απείλησε πως θα με διώξει, αν δεν έγραφα στα social media πως η σχέση μου με άτομο του ίδιου φύλου είναι ψέμα». Aυτό δε συνέβη, κι έτσι η διοίκηση την έθεσε εκτός ομάδος.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!