Τι μας εκμυστηρεύτηκε ο εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν

PHOTO: FOTIS KONSTANTOPOULOS / OIKOTIMES.COM

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ – Την περασμένη εβδομάδα οι ομάδες του Antivirus Magazine και του oikotimes.com, συνάντησαν τον εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν, Elnur Huseynov στο προωθητικό ταξίδι του στην Αθήνα.

Ο Elnur δεν είναι άγνωστος ούτε στους Eurofans ούτε και στην Τουρκία. Στους πρώτους, γιατί έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του το 2008 στην παρθενική εμφάνιση του Αζερμπαϊτζάν στο διαγωνισμό μαζί με τον Samir και στους δεύτερους, γιατί είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice of Turkey.

Και τι σημαίνει μια νίκη στην Τουρκία για αυτόν; Σημαίνει απλά, πως με την Τουρκία να μη συμμετέχει και φέτος στο διαγωνισμό, η διασπορά στην Ευρώπη σίγουρα θα τον στηρίξει (ή τουλάχιστον σε αυτό υπολογίζει).

Βέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί, το τραγούδι του δεν είναι καθόλου κακό. Λέγεται “Hour of The Wolf” (H ώρα του λύκου) και αναφέρεται σε όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε ως άνθρωποι για να βρούμε μια ηρεμία στην κοινωνία και την καθημερινότητά μας.

Συζητώντας μαζί του ανακαλύψαμε ότι δεν είναι μόνο ένας σταρ. Κρύβει ένα παιδί μέσα του, του αρέσει να ασχολείται με οτιδήποτε αφορά την προστασία των ζώων και φυσικά δεν μένει με τίποτα αμέτοχος όταν προκαλείται μια αδικία μπροστά του.

Στην ερώτηση για το εάν περιμένει τη στήριξη της gay κοινότητας στο διαγωνισμό, καθώς ήδη θεωρείται gay icon από πολλούς eurofans, μας απάντησε πως περιμένει τη στήριξη όλου του κόσμου καθώς δεν τον νοιάζει (και δεν πρέπει να μας νοιάζει) αν αυτός που μας στηρίζει είναι στρείτ, γκέι ή λεσβία.

Φυσικά, θα τραγουδούσε σε κάποιο pride αν τον καλέσουν, αλλά όχι επειδή είναι gay pride αλλά επειδή θα του έχει ζητηθεί να μοιραστεί τη μουσική του με τον κόσμο.

Στη διήμερη παραμονή του στην Αθήνα, ο Elnur έδωσε συνέντευξη στο MAD TV, MAD Albania, ΝΕΡΙΤ, Hello Magazine για το οποίο και φωτογραφήθηκε για το τεύχος της 29ης του Απρίλη.

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.
Δες και αυτό!