Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) δήλωσε ότι είναι «λίγο απογοητευτικό» ότι είναι στρέιτ και μοιράστηκε με το κοινό το γεγονός ότι έχει πειραματιστεί στο παρελθόν.

Η βραβευμένη με την Όσκαρ ηθοποιός και δυνατή υποστηρίκτρια της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας υποσχέθηκε ότι δε θα παντρευτεί τον σύντροφό της Στιούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend) μέχρι να νομιμοποιηθεί η ομοφυλοφιλία σε ολόκληρη την Αμερική.

Μιλώντας στο Pridesource είπε ότι έχει πειραματιστεί στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς είναι στρέιτ: “Έχω πειραματιστεί και έκανα αυτό που νομίζω ότι κάθε νεαρό άτομο πρέπει να κάνει: να αισθάνεται αρκετά γενναία και αρκετά ελεύθερη για να καταλάβει.” 

“Δεν είναι ότι τα πράγματα είναι γραμμένα σε ένα κομμάτι χαρτί για μας και αυτό είναι, αλλά πρέπει να ζήσουμε τη ζωή, και μέχρι να έχουμε κάποιες εμπειρίες, δε γνωρίζουμε πραγματικά ποιες/οι είμαστε” .

Συνέχισε να λέει ότι ήταν αρκετά τυχερή που είχε μια μητέρα που της επέτρεψε να «καταλάβει» και δήλωσε:

«Και νομίζω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούσα να μοιραστώ αυτά τα πράγματα μαζί της. Όταν έκανα αυτές τις εξερευνήσεις είχα αυτό το πρόσωπο με το οποίο θα μπορούσα να τις μοιραστώ, με το οποίο ένιωθα ασφαλής, που δε θα με έκρινε ούτε θα μου έβαζε μία ταμπέλα.” 

“Αλλά αποδεικνύεται – αχ! – ότι είμαι στρέιτ. Είναι λίγο απογοητευτικό.” 

Η Σαρλίζ Θέρον μίλησε για το coming out του 7χρονου παιδιού της