ΤΗΕ QUEER PRIDE T-shirt collection: Η συλλογή T-shirt του The Queer Archive ARTShop αφιερωμένη στο Pride είναι μια εκφραστική σειρά ρούχων που γιορτάζει την queer ταυτότητα και αγκαλιάζει τις μοναδικές εμπειρίες της LGBTQ+ κοινότητας.

Εμπνευσμένη από τον περιεκτικό χαρακτήρα της εφαρμογής Grindr, η συλλογή ενσωματώνει στοιχεία από την ενότητα “position” της εφαρμογής, δημιουργώντας έναν τολμηρό και παιχνιδιάρικο συνδυασμό ψηφιακής κουλτούρας γνωριμιών και queer υπερηφάνειας.

Η συλλογή περιλαμβάνει λεύκα και μαύρα t-shirts που παραπέμπουν στην ενότητα “θέση” του Grindr, όπου οι χρήστες μπορούν να προσδιορίσουν τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες τους: TOP, BOTTOM. VERS, SIDE, VERS TOP, VERS BOTTOM.

Τα μπλουζάκια της συλλογής διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σε λευκό και μαύρο, και
απευθύνονται σε άτομα κάθε φύλου και σωματότυπου. Φορώντας αυτά τα μπλουζάκια, τα άτομα μπορούν να επιδείξουν περήφανα την queer ταυτότητά τους, να προωθήσουν τη διαφορετικότητα και να δείξουν την υποστήριξή τους στην κοινότητα LGBTQ+ κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων Pride ή οποιαδήποτε μέρα του χρόνου.

Συνολικά, η συλλογή t-shirt του The Queer Archive που είναι αφιερωμένη στο Pride και χρησιμοποιεί την ενότητα θέσης του Grindr προσφέρει έναν πολύχρωμο και εντυπωσιακό τρόπο έκφρασης της queer ταυτότητας και τον εορτασμό της ζωντανής διαφορετικότητας στην κοινότητα LGBTQ+.

H φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Ζαπειο με μοντέλο τον porn performer The Nasty Klaus.

The Queer Archive ARTShop
Πάντα αφιερωμένο στις queer τέχνες και τον πολιτισμό, επιδιώκοντας συνεχώς να αναδεικνύει και να προωθεί τη συναρπαστική και προοδευτική σύγχρονη τέχνη που αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη κουλτούρα queer, το The Queer Archive Artshop είναι μια διαδικτυακή γκαλερί τέχνης που στοχεύει να δημιουργήσει μια μεγάλη διεθνή κοινότητα καλλιτεχνών των οποίων το έργο αγγίζει queer ή queer-responsive προσεγγίσεις της ανθρώπινης ύπαρξης ή εκδηλώνει ουσιαστικές queer ερμηνείες.

Εκμεταλλευόμενη τη μοναδική ευκαιρία που μας δίνει σήμερα ο ψηφιακός χώρος, η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην προώθηση καλλιτεχνών και της δουλειάς τους σε όλο τον κόσμο.
Καλωσορίζουμε τόσο έμπειρους όσο και ανερχόμενους καλλιτέχνες να επιδείξουν και να πουλήσουν την τέχνη τους και να επεκτείνουν το δίκτυό τους. Προβάλλοντας καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, ελπίζουμε επίσης να επιτρέψουμε στους ενδιαφερόμενους φορείς του κόσμου της τέχνης να εξερευνήσουν νέους καλλιτεχνικούς ορίζοντες και να εμπνευστούν από το έργο ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Πληροφορίες:
Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 6938308946
Ιστοσελίδα: www.thequeerarchive.shop