Θα περάσει αρκετός καιρός για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τη νέα σεζόν του “The Boys”, αλλά η Amazon κρατά το κοινό σε εγρήγορση με μία πρώτη ματιά στη Firecracker και στη Sister Sage.

Η ηθοποιός Valorie Curry πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ως Firecracker, και ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλά γι’ αυτήν, αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα έχει μια πολύ πατριωτική συμπεριφορά. Με στυλ που θυμίζει Payback (RIP), φοράει ένα κόκκινο με μπλε σύνολο, που υποδηλώνει κυρίως την αγάπη της για τα πυροβόλα όπλα. Έχει μια θήκη στον μηρό της για όπλο και κροτίδα — ή μήπως δυναμίτη; Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το σούπερ κοστούμι τα σπάει.

Η Sister Sage (Susan Heyward), από την άλλη, έχει ένα κοστούμι που, αν και πολύ άγριο, δεν της χαρίζει καμία από τις υπερδυνάμεις της. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, όλες οι λεπτομέρειες αναφέρονται στο όνομά της με SS, τόσο στο μοτίβο στο κοστούμι της όσο και στην ζώνη της.

Αν και δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις δύο νέες χαρακτήρες, η Amazon έγραψε στο Twitter ότι η Sage είναι «ήδη χίλια βήματα μπροστά σου», ίσως υπονοώντας τις ψυχικές ικανότητές της, και ότι η Firecracker «έχει μια μικρή ασφάλεια», που ακούγεται εκρηκτικό.

Και οι δύο υποδείξεις συνάδουν με αυτό που ο showrunner Eric Kripke έχει πει προηγουμένως για τους χαρακτήρες στο Twitter. «Αυτά τα νέα Supe είναι μερικά από τα καλύτερα και πιο τρελά που γράφτηκαν ποτέ για το #TheBoys. Θα τα αγαπήσετε», έγραψε.

 Ανυπομονούμε να δούμε τι σημαίνει αυτό όταν η σειρά επιστρέψει για τέταρτη σεζόν, η οποία αυτή τη στιγμή γυρίζεται στο Τορόντο.