Το Netflix ανακοίνωσε χθες (25 Αυγούστου) ότι το The Umbrella Academy ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν, που θα είναι και η τελευταία της σειράς. 

Ολόκληρη η υπερδύναμη της δυσλειτουργική οικογένεια Hargreeves πρόκειται να επιστρέψει για τον αποχαιρετισμό της σειράς, για την οποία οι δημιουργοί μας υπόσχονται ένα «ταιριαστό τέλος». 

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος, που οι απίστευτα πιστές/οί θαυμάστριες/στές του “The Umbrella Academy” θα μπορέσουν να ζήσουν το κατάλληλο τέλος, στο ταξίδι των αδελφών Hargreeves, που ξεκινήσαμε πριν από πέντε χρόνια», δήλωσε ο δημιουργός Steve Blackman στο The Hollywood Reporter. 

Ο Blackman πρόσθεσε: «Αλλά πριν φτάσουμε σε αυτό το συμπέρασμα, έχουμε μια καταπληκτική ιστορία για την τέταρτη σεζόν, μια ιστορία που θα σας καθηλώσει μέχρι τα τελευταία λεπτά». 

Η τρίτη σεζόν του “The Umbrella Academy” είδε τα αδέρφια να μπαίνουν σε μια εναλλακτική πραγματικότητα και να αντιμετωπίζουν τους The Sparrow, μια ομάδα επτά ατόμων με υπερδυνάμεις. Επίσης, σε αυτήν την πιο πρόσφατη σεζόν έγινε η ενσωμάτωση της φυλομετάβασης του Page για τον χαρακτήρα του, Viktor. 

Μιλώντας για την επανεγγραφή της τρίτης σεζόν για να συμπεριλάβει την τρανς ταυτότητα του Viktor, ο Blackman είπε στο ET ότι δεν ήθελε να “το υπογραμμίσει και να το κάνει την ιστορία του λυγμού της σεζόν.” 

Umbrella Academy
Umbrella Academy

Αντίθετα, θυμάται: “Όλοι συμφωνήσαμε ότι θέλουμε να είναι κάτι που μόλις συνέβη και αφήσαμε την οικογένεια να αντιδράσει σε αυτό. Αυτή ήταν η δύσκολη ισορροπία για να το βρεις.” 

Ο Blackman πιστεύει στον Page, στον Αντιπρόεδρο της GLAAD, Nick Adams, και στον τρανς συγγραφέα/δημοσιογράφο Thomas Page McBee που τον καθοδήγησαν να εξερευνήσει «τι σημαίνει να είσαι τρανς, πώς νιώθεις και πώς να πεις μια ιστορία». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elliotpage

Μιλώντας στο TUDUM του Netflix, ο Blackman επιβεβαίωσε (ακολουθούν spoilers!) ότι το γεγονός ότι αυτοί οι χαρακτήρες έχουν μείνει σε μία εναλλακτική χρονική ακολουθία, χωρίς τις δυνάμεις τους, είναι μόνο μία από τις ανατροπές που μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές. 

Το καστ της 4ης σεζόν της σειράς που πρόκειται να επαναλάβει τους ρόλους τους περιλαμβάνει τους Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya και Colm Feore. 

Στη συνέντευξη, ο Blackman ανακοινώνει, επίσης, την ανάπτυξη δύο ταινιών του Netflix: μιας κινηματογραφικής προσαρμογής του επιτυχημένου παιχνιδιού PlayStation “Horizon Zero Dawn” καθώς και μιας περιορισμένης σειράς επιστημονικής φαντασίας με τίτλο “Orbital.” 

Ο Blackman σημειώνει ότι επιφανειακά αυτές οι δύο νέες δημιουργίες είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, καθώς και το The Umbrella Academy – «το ένα λαμβάνει χώρα χίλια χρόνια στο μέλλον, σε έναν κόσμο εντελώς ανακατασκευασμένο από τεράστιες μηχανές. Το άλλο βρίσκεται κοντά στο παρόν σε έναν διαστημικό σταθμό», – ωστόσο, όπως και με όλα τα έργα του, συνδέονται σε μια εξερεύνηση «αποκλεισμένων που αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο συμμόρφωσης και δομής». 

Όπως λέει ο Blackman: «Όλες οι ιστορίες μου προσπαθούν να ανατρέψουν τις προσδοκίες και να βρουν έναν νέο τρόπο να κοιτάξουμε τους κόσμους που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε». 

Η 4η σεζόν του “The Umbrella Academy” δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.
Οι σεζόν 1-3 είναι διαθέσιμες.
 

Ο χαρακτήρας του Elliot Page στη σειρά Τhe Umbrella Academy θα κάνει coming out ως τρανς